Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο μεγάλος ημιτελικο του ATP Finals. Το tennisnews.gr ήταν στις προπονήσεις των δυο ημιφιναλίστ και σας μεταφέρει τις εικόνες από την O2 Arena.
Πρώτος προπονήθηκε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του ATP Finals, στην πρώτη του συμμετοχή στο σπουδαίο τουρνουά της ΑΤΡ.
Στη συνέχεια προπονήθηκε ο Federer στο ίδιο γήπεδο, με τους δυο πρωταθλητές μάλιστα να συναντιούνται, κατά τη διάρκεια της αλλαγής. Ο 38χρονος Ελβετός θα αγωνιστεί για 16η φορά στα ημιτελικά του ATP Finals, στην 17η παρουσία του στο τουρνουά.
Φωτορεπορτάζ από τις προπονήσεις των δυο ημιφιναλίστ:
Βίντεο από την προπόνηση του Τσιτσιπά:
Ο πρώτος ημιτελικός του ATP Finals ανάμεσα στον Στέφανο και στον Federer θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το βράδυ, στις 22:00, ο Dominic Thiem και ο Alexander Zverev θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό. Και οι δυο αγώνες μεταδίδονται τηλεοπτικά στη χώρα μας από το COSMOTE SPORT 6HD.
Αποστολή στο Λονδίνο / photos: tennisnews.gr