tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Το όμορφο γράμμα που συγκίνησε τον Στέφανο (pic)

E-mail Εκτύπωση

Στέφανος Τσιτσιπάς
Μια θαυμάστρια του Στέφανου Τσιτσιπά επικοινώνησε μαζί του με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, στέλνοντάς του ένα πολύ όμορφο γράμμα που τον συγκίνησε και το μοιράστηκε στα social media.

Η νεαρή fan, που είναι φοιτήτρια και είναι από την Ελλάδα, έγραψε χειρόγραφα το γράμμα και το έστειλε στη Mouratoglou Tennis Academy, όπου περνάει την καραντίνα τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος.

Του χάρισε επίσης ένα περικάρπιο με τη φράση "Ανίκητος εί, ω παι", που είχε πει η Πυθία του μαντείου των Δελφών στον Μέγα Αλέξανδρο πριν ξεκινήσει την εκστρατεία του.

Η κίνηση της θαυμάστριας κέρδισε την προσοχή του Στέφανου, που όχι μόνο διάβασε το γράμμα της, αλλά το δημοσίευσε και στα social media, δείχνοντας πως τον συγκίνησε. Έγραψε μάλιστα και τη φράση: "Πνευματικός πολιτισμός σε ένα γράμμα".

Διαβάστε ολόκληρο το γράμμα:

"Ελπίζω να είσαι καλά και ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω εκτενώς με τον πατέρα σου στο Ντουμπάι και του ζήτησα τη διεύθυνσή σου για να σου στείλω κάτι που ήθελα, απολογούμαι που δεν το έκανα νωρίτερα αλλά δεν προλάβαινα με το Πανεπιστήμιο.

Σε παρακολουθώ καιρό και θαυμάζω τη δουλειά και αφοσίωσή σου. Σηκώνεις μεγάλο φορτίο στους ώμου σου όχι μόνο της απαιτητικής δουλειά σου αλλά και την ισορροπία της ψυχικής και συναισθηματικής σου υγείας. Είναι απολύτως κατανοητό να σου γίνεται συγκλονιστικό και δύσκολο πολλές φορές, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει δημοσίως.

Ήθελα λοιπόν να σου φτιάξω ένα lucky charm που θα σου φέρνει τύχη και δύναμη τις στιγμές που κλονίζεται το ισχυρό όραμά σου. Όταν ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε στους Δελφούς για να ζητήσει από την Πυθία να χρησμοδοτήσει το πέρας της εκστρατείας του, εκείνη του είπε απλά “Εσύ παιδί μου είσαι ανίκητος”. Δεν του έδωσε καν χρησμό.

Έτσι και εσύ τώρα ξεκινάς την εκστρατεία σου για την κορυφή που όλοι εμείς με ανυπομονησία και σθεναρή στήριξη περιμένουμε να σε δούμε να βρίσκεσαι.

Μην σταματάς να πιστεύεις στον εαυτό σου και να του υπενθυμίζεις ότι είναι ανίκητος. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει να είσαι υπεροπτικός και απροσπέλαστος, αλλά ένας ψυχικά ανώτερος αθλητής με γνώθι σαυτόν. Μολονότι μην ξεχνάς ότι είσαι και ένας νέος άνθρωπος με ανάγκες.

Η κορυφή σαφώς και έρχεται με θυσίες, άλλωστε τις βιώνεις αλλά μην της επιστρέψεις να σε αποκτηνώσει από ανθρώπινες σχέσεις και άλλα ενδιαφέροντά σου. Να θυμάσαι ότι, ο επιτυχημένος άνθρωπος είναι ο πολύπλευρος και πολυσχιδής και πιστεύω ότι είσαι από αυτούς που μπορούν να συνδυάσουν ότι αγαπούν.

Είμαι βέβαιη ότι αναγνωρίζεις την σπουδαιότητα να περιτριγυρίζεσαι από την οικογένειά σου, από τα μόνα άτομα που θα αποζητούν πάντα το μέγιστο για σένα χωρίς δικό τους δευτερογενές κέρδος. Είστε μια εκπληκτική ομάδα και ήμουν πολύ τυχερή που γνώρισα όλους εσάς. Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς και να κρατάς το ενδιαφέρον σου γι’αυτό, πάντα ζωντανό.

Η καραντίνα είναι μια καλή ευκαιρία για reboot που θα σε φέρει πίσω δυνατότερο. Αναμένω την επιστροφή σου στο γήπεδο. Δώσε τους χαιρετισμούς στους υπέροχους γονείς σου και στον Πέτρο. Σου εύχομαι το καλύτερο Στέφανε... Εις το επανιδείν."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση