Ερωτικές κραυγές σταμάτησαν αγώνα τένις! (vid)

Εκτύπωση

Frances Tiafoe
Ένα ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα στο Sarasota Challenger της Φλόριντα, καθώς οι παίκτες σταμάτησαν τον αγώνα όταν την προσοχή τους απέσπασαν ερωτικές κραυγές! Δείτε το επικό σχόλιο του Frances Tiafoe, καθώς και την ξεκαρδιστική αντίδραση του Mitchell Krueger.

Συχνά βλέπουμε κάποιον παίκτη ή παίκτρια, να σταματάει για λίγο έναν αγώνα, εξαιτίας κάτι που συμβαίνει στην κερκίδα. Μια αναμέτρηση για το Sarasota Challenger ωστόσο ξεπέρασε τα τετριμμένα, καθώς σταμάτησε εξαιτίας των ερωτικών κραυγών που ακουγόντουσαν στο γήπεδο, από κάποιο κοντινό σπίτι! Όσοι βρέθηκαν στο court για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ξέσπασαν σε γέλια, ενώ με χιούμορ αντιμετώπισαν το περιστατικό και οι δυο παίκτες.

Ο Krueger έδιωξε μια μπάλα μακριά από το γήπεδο, προς το μέρος από το οποίο ερχόντουσαν οι κραυγές, ενώ ο εκφωνητής έκανε λόγο για κάποιο κινητό, ωστόσο οι κραυγές συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα ακόμα και διαπίστωσε πως έκανε λάθος!

Λίγο αργότερα, ο Frances Tiafoe φώναξε: "δεν μπορεί να είναι τόσο καλό", κάνοντας τους πάντες να γελάσουν ξανά.

Για την ιστορία, τη νίκη σε αυτό τον ιδιαίτερο αγώνα πήρε ο Tiafoe, ο οποίος επικράτησε του Krueger με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Challenger των 100.000 δολαρίων της Sarasota, όπου θα αντιμετωπίσει τον Andrea Arnaboldi.