Δεν το χάρηκε Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010 17:58

Maria Sharapova -tennisnews.gr

Το φόρεσε για μία και μοναδική εμφάνιση. Η Maria Sharapova έπλεξε ένα ωραίο παραμύθι για το αέρινο φόρεμα που θα φορούσε στο Australian Open και με χάρη μπήκε στο γήπεδο στην πρεμιέρα των αγώνων. Η "φίλη" της όμως Maria Kirilenko δεν την άφησε να το χαρεί και την πέταξε έξω από το πρώτο grandslam της χρονιάς. Το φόρεμα αυτό έχει τον βαρύγδουπο τίτλο " Maria Golden Set Dress" και σίγουρα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο outfit της χρονιάς.


Δεν ξέρουμε εάν θα αποκτήσει συλλεκτική αξία, γιατί η Sharapova δεν φαίνεται ενθουσιασμένη με όσα της επεφύλαξε η πρεμιέρα. Αλλά...

 

...το φόρεμα σίγουρα φέρνει στις γυναίκες λίγη από τη λάμψη της μεγάλης fashionista του διεθνούς τένις. Αποτελείται από δύο κομμάτια τα οποία συνοδεύονται με μία κίτρινη λεπτή ζώνη η οποία είναι ραμένη πάνω στο φόρεμα. Σίγουρα δεν είναι ένα τυχαίο φόρεμα, και διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα που βλέπουμε μέσα στο γήπεδο.


Μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 72,00 € ακολουθώντας το σύνδεσμο αυτό. Δείτε τι λέει η Μαρία για αυτό το φόρεμα και όσα έκανε για τη σχεδίασή του με το προσωπικό της Nike: