Την έντυσαν με "χιτώνα"! Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 22:17

maria-sharapova-640

Από αρχαίο ελληνικό χιτώνα έχουν πάρει οι σχεδιαστές της Nike την έμπνευση για το top της Maria Sharapova. H Ρωσίδα αθλήτρια σε κάθε grand slam κάνει ντεμπούτο με κάτι πολύ διαφορετικό από τις υπόλοιπες αθλήτριες.

Nike Women's Spring Maria OZ Open Premier Tunic Dress είναι ο τεράστιος τίτλος που συνοδεύει το φόρεμα της όμορφης αθλήτριας στα καυτά γήπεδα της Μελβούρνης. Με ειδικά κοψίματα κάτω από τις μασχάλες απελευθερώνουν το γυναικείο σώμα δίνοντάς του αέρα να αναπνέει, χωρίς να του αφαιρούν την απαραίτητη στήριξη στο στήθος.

maria sharapova Ao14

Με ενσωματωμένο το στηθόδεσμο κα με ειδικό εξαερισμό στην περιοχή της μέσης, το φόρεμα έχει κατασκευαστεί έχοντας σαν βασική προδιαγραφή τον απόλυτο εξαερισμό του σώματος, δίνοντας τη δυνατότητα στην αθλήτρια να αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και συνθήκες εφίδρωσης.

Το πίσω μέρος αναδικνύει την πλάτη και τους ώμους και παραπέμπει σε γυναικείο μαγιώ κολύμβησης. Έτσι και στο πίσω μέρος το κορμί έχει τη δυνατότητα να αναπνέει και να ενισχύει τη θηλυκότητα.
Το σετ συνοδεύεται με σχετικά μακρύ σορτάκι, σα κοντό κολάν, που πιέζει το σώμα και το συγκρατεί. Ειδικά φτιαγμένο για να "κόβει πόντους" από την περιφέρεια και με ελαστική υφή, το σορτσάκι θα σας χρησιμεύσει και σε άλλες δραστηριότητες εκτός γηπέδων.

outfit sharapova

Για να το αγοράσετε, δεν έχετε παρά να ακολυθήσετε το σύνδεσμο αυτό [link]

promo sharapova