tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κόντρα για τα Wild Cards στο ATC

E-mail Εκτύπωση

Κόντρα με ανταλλαγή ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία και τους διοργανωτές του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN TENNIS CUP''  125.000 $ το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο σε 3 μέρες.


Αφορμή η χτεσινή ανακοίνωση των Καρτών Ελευθέρας συμμετοχής για το κυρίως ταμπλό αλλά και για τα προκριματικά της διοργάνωσης.


Αρχικά, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί η ΕΦΟΑ κατηγορεί τους διοργανωτές του τουρνουά πως αδιαφορήσαν και αγνοήσαν την ΕΦΟΑ σχετικά με τα Wild Cards ενώ τους ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της πως δε θα καλύψει τη συγκεκριμένη διοργάνωση και πως δεν επιθυμούν να έχουν στο μέλλον καμιά αθλητική σχέση μαζί τους αλλά θα στηρίζουν το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης και το ακριτικό νησί της Ρόδου με όλες τους τις δυνάμεις.


Καταλήγοντας αξιώνουν την διαγραφή οποιαδήποτε αναφοράς της Ε.Φ.Ο.Α. και του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης σε οποιοδήποτε έντυπο ή μέσο προβολής του τουρνουά.


Η απάντηση των διοργανωτών του ''AEGEAN TENNIS CUP'' ήρθε άμεσα και με αυτή οι διοργανωτές του Challenger κατηγορούν τον Πρόεδρο της ΕΦΟΑ κ. Ζαννιά πως αυθαίρετα απαίτησε απ’ τη διοργάνωση wild cards για να τις χρησιμοποιήσει όπου αυτός θέλει χωρίς μάλιστα να γνωστοποιεί σε ποιούς. Επίσης αναφέρει πως η ΕΦΟΑ ολιγόρησε στο θέμα διεξαγωγής του Davis Cup (ιδιες ημερομηνίες με το ATC) και πως θα μπορούσε να ζητήσει αλλάγη της ημερομηνίας του group, ώστε και τα μέλη της Εθνικής να μπορούσαν να πάρουν μέρος στο τουρνουά. Τέλος αναφέρει πως ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ προέτρεψε τους αθλητές Μίκο και Καπόγιαννη να επιστρέψουν τα Wild Cards για τα προκριματικά που αρχικά είχαν αμφότεροι αποδεχτεί και τελικά επέστρεψαν.


Παρακάτω όλες οι ανακοινώσεις και τα συμπεράσματα δικά σας...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΑ

Προς

SPORTING EVENTS LTD                                                          

22 Απριλίου 2009

 
Κύριοι,

Η Ελληνική Νομοθεσία, την οποία ξεπερνάτε αγνοώντας την, ορίζει ρητά  το ρόλο κάθε Εθνικής Ομοσπονδίας σε σχέση με κάθε είδους αθλητική διοργάνωση που γίνεται στη χώρα μας και είναι απαγορευτική σε συμμετοχές για τα σωματεία και τους αθλητές της εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της αντίστοιχης Εθνικής Ομοσπονδίας (Ν.2725/99,άρθρο7,παρ.6&7) Ακόμη και η ίδια η διοργάνωση είναι υπό αμφισβήτηση  εάν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Ομοσπονδίας.


Συνεπώς η συναίνεση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη και για το AEGEAN TENNIS CUP και δόθηκε με μεγάλη ικανοποίηση από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., θεωρώντας ότι αναπτύσσεται το άθλημα το οποίο εκπροσωπούμε μαζί με όλα τα σωματεία, στη χώρα μας και στο εξωτερικό.


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σπύρος Ζαννιάς είχε μαζί σας πολλές συναντήσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στη Ρόδο προς την επιτυχία του κοινού σκοπού. Ακόμη, η Ε.Φ.Ο.Α. επιθυμώντας να τονώσει το κλίμα για το τένις στη Ρόδο και να ενισχύσει το ιδρυτικό Σωματείο μέλος της, Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, ανέθεσε το πρώτο Πανελλαδικό πρωτάθλημα  νέων στη Ρόδο σε εποχή που η Ρόδος το έχει ανάγκη. Τι άλλη βοήθεια θα μπορούσε να προσφέρει η Ε.Φ.Ο.Α. εκτός από τα παραπάνω σε μια καθαρά επαγγελματική και επιχειρηματική διοργάνωση σαν το AEGEAN TENNIS CUP;


Όπως γνωρίζετε επίσης η Παγκόσμια Ομοσπονδία  όρισε το Davis Cup σε ταυτόχρονη ημερομηνία με το AEGEAN TENNIS CUP και δε θα μπορούσε καμιά παρέμβαση να το μετακινήσει αφού είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο για το τένις. Είναι προφανές, ότι οι καλλίτεροι Έλληνες αθλητές θα έπαιζαν με την Εθνική ομάδα. Όμως υπάρχουν και νεότεροι Έλληνες αθλητές οι οποίοι έχουν βαθμολογία στη Παγκόσμια κατάταξη.


Τι θα έπρεπε να γίνει εάν όντως επιθυμούσατε να βοηθήσετε τους Έλληνες αθλητές; Θα έπρεπε να γίνουν ανταλλαγές των καρτών ελεύθερης συμμετοχής σε όφελος των Ελλήνων που αγωνίζονται με την Εθνική ομάδα για το Davis Cup και η τέταρτη κάρτα να δοθεί στον επόμενο καλλίτερο Έλληνα με διεθνή βαθμολογία. Σε σχέση με τις κάρτες ελεύθερης εισόδου για τα προκριματικά θα έπρεπε να τις παραχωρήσετε στην Ε.Φ.Ο.Α., η οποία όπως πράττει σε όλα τα Διεθνή πρωταθλήματα θα τις παραχωρούσε στους επόμενους καλλίτερους Έλληνες αθλητές.


Αντί όλων των ανωτέρω και παρόλες τις επί είκοσι πέντε ημέρες  προτροπές μας αδιαφορήσατε και αγνοήσατε την Ε.Φ.Ο.Α. και έτσι αναγκαστήκαμε να επικοινωνήσουμε και γραπτώς μαζί σας, επιθυμώντας έστω και τη τελευταία στιγμή, να διασωθεί η συνεργασία μας προτείνοντας σας ενδιάμεση λύση, αυτή των δύο καρτών στο κυρίως ταμπλώ και των τριών στα προκριματικά. Δυστυχώς ούτε αυτή τη λύση κάνατε αποδεκτή.


Επιλέξατε μοναχικό δρόμο και είμαστε αναγκασμένοι να επικοινωνήσουμε με όλους τους αρμόδιους φορείς μιας και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε το άθλημα που εκπροσωπούμε από επιχειρηματικές δράσεις,  οι οποίες δεν λαμβάνουν υπόψη τους ευαισθησίες και αρχές που θα έπρεπε να είναι πάνω από κάθε τι.


Με την παρούσα θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. δεν καλύπτουμε τη συγκεκριμένη διοργάνωση και δεν επιθυμούμε να έχουμε στο μέλλον καμιά αθλητική σχέση μαζί σας και ταυτόχρονα στηρίζουμε και θα στηρίξουμε στο μέλλον το Σωματείο μέλος μας Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης και το ακριτικό νησί της Ρόδου με όλες μας τις δυνάμεις.


Καταλήγοντας εάν υπάρχει αναφορά της Ε.Φ.Ο.Α. ή του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης σε οποιοδήποτε έντυπο σας η μέσο προβολής  θα πρέπει αμέσως να διαγραφεί.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
Σπύρος Ζαννιάς                              

                                     
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
Δημήτρης Σταματιάδης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ AEGEAN TENNIS CUP

Τρεις ημέρες πριν απ’ την έναρξη του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN TENNIS CUP''  125.000 $ το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο και είναι το μεγαλύτερο της Ανατολικής Μεσογείου, ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζάννιας κατά παράβαση κάθε έννοιας κοινής λογικής και εντελώς αυθαίρετα απαίτησε απ’ τη διοργάνωση wild cards για να τις χρησιμοποιήσει όπου αυτός θέλει χωρίς μάλιστα να γνωστοποιεί σε ποιούς. Όπως είναι φυσικό, οι διοργανωτές ήδη τις είχαν διαθέσει εδώ και αρκετές ημέρες, όπως βεβαίως τους παρέχει το δικαίωμα ο κανονισμός διεξαγωγής κάθε τουρνουά της ΑΤΡ. Όταν του γνωστοποιήθηκε το πολύ φυσιολογικό αυτό γεγονός το οποίο περιέργως εξακολουθεί να αγνοεί ο κ. Ζαννιάς, εξέδωσε ανακοίνωση υπερασπιζόμενος πράγματα τα οποία το ίδιο το τουρνουά υπερασπίζεται πολύ παραπάνω. Ποιό μεγαλύτερο προνόμιο για το νησί της Ρόδου απ’ τη διεξαγωγή ενός τουρνουά της ΑΤΡ 125.000 δολαρίων; Αλλά και πόσο σημαντική βοήθεια για το νησί της Ρόδου σε μία περίοδο τόσο κρίσιμη όσο η σημερινή; Τέλος, η συναίνεση στην οποία αναφέρεται ο κ. πρόεδρος της ΕΦΟΑ για τη διεξαγωγή του τουρνουά δεν είναι θέμα νομοθεσίας, αλλά δόθηκε στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τένις στη χώρα, στην οποία συμβάλει κάθε μεγάλο τουρνουά. Οι διοργανωτές του τουρνουά επιφυλάσσονται για τη χρήση παντός νομίμου δικαιώματός τους σε σχέση με την προάσπιση αυτής της μεγάλης αθλητικής επένδυσης.


Κοινοποιείται η αλληλογραφία των τελευταίων ημερών ανάμεσα στην Sporting Events Ltd και τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ.

ΑΠΟ ΕΦΟΑ

Sent: Monday, April 20, 2009 11:08 PM

Προς κ.κ. Α. Χατζηλιαμή, Π. Κυπριάδη

Κύριοι,
Με το παρόν email αιτούμαστε ως Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δύο κάρτες ελεύθερης συμμετοχής στο κυρίως ταμπλώ και τρεις ακόμη στα προκριματικά του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί με την έγκριση μας στην Ρόδο, για αθλητές των Εθνικών Κλιμακίων.
Εδώ και 25 ημέρες προσπαθούμε να διευθετήσουμε τις κάρτες ελεύθερης συμμετοχής μαζί σας και δεν έχουμε εικόνα του τι ακριβώς θα συμβεί. Είναι προφανές ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αλλά και με τους κανονισμούς της ITF και της ATP το συγκεκριμένο πρωτάθλημα AEGEAN TENNIS CUP διεξάγεται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Ομοσπονδίας.
Η ΕΦΟΑ σαν κύριο μέλημα της, ανεξάρτητα από τον επαγγελματικό πρωταθλητισμό, έχει την στήριξη ταλαντούχων Ελλήνων αθλητών – τριών με σκοπό την ανάπτυξη του τέννις και προς τούτο έχει ανακοινώσει κριτήρια συμμετοχής σε όλα ανεξαιρέτως τα πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Επικράτεια με την αιγίδα της.
Αναμένοντας την απάντηση σας
Με  εκτίμηση

Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος ΕΦΟΑ    

ΑΠΟ Αθλητικές Διοργανώσεις ΕΠΕ

Sent: Tuesday, April 21, 2009 7:29 PM
Αγαπητέ κ. Ζαννιά,
 
Το τουρνουά AEGEAN TENNIS CUP $125.000 ATP CHALLENGER TOUR Tretorn Series+ είναι κατ' επιλογή μας υπό την αιγίδα της ΕΦΟΑ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υποστηρίξουμε την ΕΦΟΑ στο έργο της για ανάδειξη του επαγγελματικού τένις στην Ελλάδα. Με χαρά παραβρεθήκατε στην συνέντευξη τύπου που δώσαμε για την ανακοίνωση του τουρνουά στην Αθήνα και δηλώσατε ότι η πραγματοποίηση του τουρνουά αυτού βοηθάει την εξάπλωση του τένις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.


Η προετοιμασία του τουρνουά μας προχώρησε χωρίς την παραμικρή βοήθεια και υποστήριξη χρηματική ή άλλη από την ΕΦΟΑ. 
Οι συμμετοχές στο τουρνουά μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου επαγγελματικού τένις επέλεξαν να αγωνιστούν στο τουρνουά της Ρόδου.


Λόγω ολιγωρίας της ΕΦΟΑ (μπορούσατε να αιτηθείτε αλλαγή ημερομηνίας του group που αγωνιζόμαστε στην τρίτη Ευρωαφρικανική Ζώνη, αφού δεν είναι στο καλεντάρι της ITF δεδομένη από την αρχή του χρόνου) οι κατά τεκμήριο και κατάταξη καλύτεροι Έλληνες αθλητές Οικονομίδης και Γιακούποβιτς αναγκάστηκαν να αρνηθούν ευγενικά τις WC στο Κυρίως Ταμπλό που τους προσφέραμε γραπτώς, για να αγωνιστούν με την Εθνική μας Ομάδα στο Davis Cup.


Ακολούθως μαζέψαμε αιτήσεις για χορήγηση WC σε Κυρίως Ταμπλό και προκριματικά από όλους τους ενδιαφερόμενους Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές.


Η αίτηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για την χορήγηση Wild Cards, ήρθε γραπτώς σε εμάς μόλις χθες το βράδυ, τρείς ημέρες πρίν απο την επίσημη έναρξη του τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση υπήρχε επικοινωνία μαζί σας και μάλιστα επανειλημμένα σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιούς προτείνετε εσείς για το Κυρίως Ταμπλό, πράγμα που αρνηθήκατε μέχρι και σήμερα και απλά ζητούσατε θέσεις εν λευκώ χωρίς να ονοματίζετε τους αθλητές.


Επιλέξαμε λοιπόν να χορηγήσουμε Wild Cards στο Κυρίως Ταμπλό σε νεαρούς ανερχόμενους αστέρες του παγκόσμιου τένις όπως οι Dimitrov (νικητής του junior Wimbledon 2008), Kontinen (finalist junior Wimbledon 2008) , και στους δύο καλύτερους νεαρούς Έλληνες πρεσβευτές του τένις στον παγκόσμιο χώρο Γεωργούδα Αλέξανδρο (Finalist Junior Australian Open 2009) και Αγγελίνο Θοδωρή (μέλος της 2ης καλύτερης κολεγιακής ομάδας στις ΗΠΑ NCAA).


Επίσης σε ανταλλαγή της WC του Kontinen προσφέρουμε στην Ομοσπονδία (για χρήση από τον καλύτερο Έλληνα αθλητή που είναι ενεργό μέλος της ομάδας Davis που θα αγωνιστεί στην Τουρκία) WC στο Κυρίως Ταμπλό σε τουρνουά ATP Challenger Tour στη Φιλανδία Tampere Open: 25.7. - 2.8.2009.


Στους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές έγινε πρόταση να αγωνιστούν στα προκριματικά με WC κατά σειρά βαθμολογίας ATP και ελληνικής βαθμολογίας ανδρών. Μάλιστα πέρα και πάνω από τις υποχρεώσεις του τουρνουά προς την ATP αποφασίσαμε να φιλοξενήσουμε δωρεάν όλους τους Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν στα προκριματικά.


Οι αθλητές Μίκος (προφορικά) και Καπόγιαννης (γραπτώς) αποδέχτηκαν τις κάρτες και την φιλοξενία , αλλά μετά από προτροπής σας απέσυραν τη συμμετοχή τους (ο Μίκος προφορικά και ο Καπόγιαννης γραπτώς).
Ως εκ τούτου οι Κάρτες των προκριματικών δόθηκαν στους αθλητές Λουκαρέα Δημήτρη, Σερκεδάκη Νίκο, Μπισμπίκο Πιέρ, Άνθη Αλέξανδρο και Κοντάκη Νίκο. 


Η οργανωτική επιτροπή του Aegean Tennis Cup και η εταιρεία μας Αθλητικές Διοργανώσεις ΕΠΕ, απο την πρώτη στιγμή αφουγκράστηκε την ανάγκη του Ελληνικού τένις για δημιουργία επαγγελματικών πρωταθλημάτων απο τα οποία νέοι παίκτες μπορούν να αναδειχθούν και ταυτόχρονα να αναδείξουμε την Ελλάδα και την Ρόδο ως προορισμό αθλητικού τουρισμού. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε η Ελληνικη φίλαθλη ομοσπονδία αντισφαίρισης να είναι αρωγός της προσπάθειας μας αυτής και σύμμαχος στο δύσκολο έργο της διεκπεραίωσης του Παγκόσμιου επαγγελματικού τουρνουά τένις που διοργανώνουμε. Τα οφέλη από την διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλα τόσο για την Ελλάδα όσο και για το Ελληνικό τένις και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να αφήνουμε διαδικαστικά θέματα να γίνονται τροχοπέδη στην πρόοδο του αθλήματος.


Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση


Με εκτίμηση


Αναστάσιος Χατζηλιαμής
Πέτρος Κυπριάδης
 
Αθλητικές Διοργανώσεις ΕΠΕ

 

Σχετικά Άρθρα

News image

Συγχαρητήρια Υπ. Τουριστικής Ανάπτυξης προς ATC

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

Το Aegean Tennis Cup 2009 είναι πλέον παρελθόν αλλά οι άριστες εντυπώσεις που...

News image

Αντώνης Κουντούρης: ο Διευθυντής αγώνων του Aegean μιλάει για την εμπειρία του Challenger

Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

Ο Αντώνης Κουντούρης είναι ένας σεμνός και μετρημένος άνθρωπος. Μας μίλησε στη Ρόδο...

News image

O Becker θριαμβευτής στη Ρόδο

Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Στα χέρια του Γερμανού, Μπέντζαμιν Μπέκερ κατέληξε το πρώτο Διεθνές επαγγελματικό τουρνουά τένις...

News image

Οι ιδιοκτήτες του Aegean Tennis Cup στο tennisnews.gr

Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Αποκλειστική κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο tennisnews.gr οι ιδιοικτήτες του Aegean Tennis Cup. Οι...

News image

Μάχη πάντσερ στον τελικό του ATC

Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

Δύο Γερμανοί θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger...

News image

Ράβε-ξήλωνε ή μάλλον ξήλωνε-ράβε!

Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

Αυτή είναι η δουλειά του stringer σε ένα challenger τουρνουά. Στο AEGEAN TENNIS CUP...

News image

Ball kids... και όμως κάνουν τη διαφορά!

Σάββατο, 2 Μαΐου 2009

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους μικρούς ήρωες των γηπέδων να τρέχουν πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά...

News image

Βγήκε η τετράδα στο Aegean Tennis Cup

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

Τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Διεθνές επαγγελματικό τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN TENNIS CUP'' ...

News image

Κολακευτικά σχόλια απ’ τον Λούντγκρεν και τον Ντιμιτρόφ

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Δηλώσεις για το AEGEAN TENNIS CUP έκανε και ένας από τους κορυφαίους προπονητές τένις...

News image

Μεγάλες μάχες για τους 8 του ATC

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Το καλύτερο έως τώρα παιχνίδι του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN...

News image

Μεγάλοι αγώνες στο Aegean Tennis Cup

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Ισραηλινός Ντούντι Σέλα (νούμερο 56 στον κόσμο)...

News image

Εκτός ATC Γεωργούδας και Αγγελίνος

Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Τόσο ο Θόδωρος Αγγελίνος, όσο και ο Φρέντυ Γεωργούδας ηττήθηκαν στον 1ο γύρο στο...

News image

'Πολιτισμικό'...σοκ στη Ρόδο!

Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Οι διοργανωτές του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών AEGEAN TENNIS CUP 125.000 $,...

News image

Ο Αγγελίνος στη μάχη του μονού

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Τον Ινδό, Ρόχαν Μποπάνα αντιμετωπίζει την Τρίτη ο Θόδωρος Αγγελίνος στον 1ο γύρο του...

News image

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Αγγελίνο στο διπλό

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Ένα μπρέικ σε κάθε σετ στοίχησαν στον Θόδωρο Αγγελίνο και τον Ινδό συμπαίκτη του,...

News image

Ήττα και αποκλεισμός Γεωργούδα στο ATC

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Εξ’ αρχής, ήταν δύσκολο το έργο του Φρέντυ Γεωργούδα απέναντι στο Ισραηλινό, Ντούντι Σέλα...

News image

Πάμε για το κυρίως "πιάτο" στο Aegean Cup

Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται το Aegean Tennis Cup στη Ρόδο. Τέλος με τα προκριματικά...

News image

Λουκαρέας: Έκανα μεγάλη προσπάθεια

Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

O Δημήτρης Λουκαρέας «άγγιξε» την πρόκριση στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Διεθνούς επαγγελματικού...

News image

Ιδού η Ρόδος για τον Γεωργούδα

Κυριακή, 26 Απριλίου 2009

Κόντρα στο νούμερο ένα του Διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger ''AEGEAN TENNIS...

News image

Και από τη NOVA οι μονομαχίες του Aegean Tennis Cup

Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

 Από τη Δευτέρα ξεκινούν οι μεταδόσεις της NOVA από το πανέμορφο νησί της Ρόδου....

News image

Όλα τα φώτα στραμμένα στη Ρόδο

Σάββατο, 25 Απριλίου 2009

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του Διεθνούς επαγγελματικού...

News image

Ξεκινάει το ATC με τα προκριματικά

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

 Ξεκινάει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου με τους πρώτους προκριματικούς αγώνες το Aegean...

News image

Η Ρόδος το κέντρο του τένις από αύριο

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009

Και όμως είναι δυνατόν! Κάτι που πριν από αρκετούς μήνες φάνταζε ανέκδοτο ή επιστημονική...

News image

O Master των διπλών στο AEGEAN TENNIS CUP

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Ένα ακόμη μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις θα δώσει το «παρών» στο Διεθνές επαγγελματικό...

News image

Κόντρα για τα Wild Cards στο ATC

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

Κόντρα με ανταλλαγή ανακοινώσεων ξέσπασε ανάμεσα στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία και τους διοργανωτές...

News image

Τα Wild Cards του Aegean Tennis Cup

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα Wild Cards για το Διεθνές επαγγελματικό τουρνουά τένις ανδρών, ΑΤΡ Challenger...

News image

Γίνε εθελοντής στο Aegean Cup... ζήσε μία μοναδική εμπειρία

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

Η εταιρία Sporting Events διοργανώνει για πρώτη φορά στο νησί της Ρόδου το AEGEAN...


Διαφήμιση


Διαφήμιση