Νέο, ανανεωμένο site της εταιρείας www.racketspecialist.com Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 09:55

racketspecialistgr
Με εμπειρία 20 ετών στο χώρο του τένις ο ιδρυτής του RacketSpecialist κ. Πέτρος Μπίρης και η γυναίκα του Μαρία Πατρίκου δημιούργησαν το νέο πλήρως ανανεωμένο site της επιχείρησης RacketSpecialist. 

Όπως μας εξηγεί ο Πέτρος Μπίρης που το 1997 ίδρυσε ένα από τα πιο γνωστά εξειδικευμένα εργαστήρια επισκευής ρακετών: “Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή παικτική εμπειρία με τη ρακέτα σας. Στο εργαστήριο μας κάθε παίκτης θα βρει τη λύση σ’ αυτό που τον απασχολεί είτε είναι αρχάριος είτε παίκτης στο ATP και WTA Tour. Διευρύνοντας μάλιστα τις συνεργασίες μας και στο εξωτερικό δίνουμε μεγαλύτερο κύρος στην επιχείρησή μας δίνοντας την κατάληξη .com

Όπως μας λέει η Μαρία Πατρίκου ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη της οργάνωσης και διαχείρισης της επιχείρησης “έχουμε παρατηρήσει ότι είτε λόγω έλλειψης ουσιαστικής πληροφόρησης είτε παραπληροφόρησης οι περισσότεροι παίκτες του τένις αγνοούν την σχέση μεταξύ συμπτώματος και αιτίας κάτι που δημιουργεί προβλήματα στη ρακέτα τους και κατ’ επέκταση και στο παιχνίδι τους.” 

“Έχοντας πλέξει τις ρακέτες των καλυτέρων αθλητών του πλανήτη πιστεύουμε ένθερμα ότι κάθε παίκτης ανεξαρτήτως επιπέδου έχει το δικαίωμα να έχει τη ρακέτα του πλεγμένη με τα υψηλότερα στάνταρντς.” Πολλοί παίκτες ταλαιπωρούνται, επειδή δεν γνωρίζουν που να απευθυνθούν για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που δίνουν για το σέρβις της ρακέτας τους.

Μέσα από το νέο website μας θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε εσάς τους φίλους του τένις για τις δυνατότητες που σας δίνει το εργαστήριο μας, ώστε το σέρβις της ρακέτας σας να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αυτό ενός αστέρα του παγκοσμίου τένις. 

Με μότο μας το “We Bring Grand Slam Stringing To Your Racquet” σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να είστε σίγουροι ότι το τηρούμε με πάθος και σε κάθε μια ρακέτα ξεχωριστά!

 

Τι κάνουμε για εσάς

Έχουμε οργανώσει την παραλαβή και αποστολή της ρακέτας σας

Απευθυνθείτε στην ACS της περιοχής σας και θα παραλάβουν τη ρακέτα σας μέσα στη θήκη της ή σε ελαφριά συσκευασία. Η ρακέτα σας μεταφέρεται πλήρως ασφαλισμένη στο εργαστήριό μας.

 

Άμεση αποστολή ακόμα και την ίδια ημέρα

Η ρακέτα σας θα σας αποσταλεί άμεσα έχοντας περάσει επιμελώς τα στάδια σέρβις του RacketSpecialist. Φροντίζουμε ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε την ίδια ημέρα τηρώντας την καθιερωμένη ποιότητα του RacketSpecialist και ύστερα από συνεννόηση μαζί σας.

 

Δωρεάν παραλαβή-αποστολή με ACS

Το κόστος μεταφορικών είναι εντελώς δωρεάν όταν η χορδή προέρχεται από το εργαστήριό μας. Έτσι μπορείτε να στέλνετε τη ρακέτα σας χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

 

Ακούμε το πρόβλημά σας και βρίσκουμε τη λύση από διαφορετικές οπτικές γωνίες

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι αντιμετωπίζουμε το πρόβλημά σας πολύπλευρα με εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με την προπονητική σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος από το μίνι τένις έως και την προπόνηση υψηλού επιπέδου συνδυάζοντάς τα με την πολυετή συμμετοχή μας σε επαγγελματικά τουρνουά! Το εργαστήριό μας είναι άκρως εξιδεικευμένο στο να δίνει υπεύθυνες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει ο παίκτης του τένις και που σχετίζονται με τη ρακέτα του, με την τεχνική του ή και με τραυματισμούς. 

 

Ενδιαφέροντα άρθρα 

Το RacketSpecialist Magazine με ενδιαφέροντα άρθρα και την υπογραφή ενός από τους 10 MASTER Pro Tour Stringers της ERSA αλλά και με επιλογή θεμάτων αξιόλογων αρθρογράφων θα σας κρατάει ενημερωμένους για το άθλημα που τόσο αγαπάμε.

  

Δείτε τις υπηρεσίες μας στο www.racketspecialist.com. Σύντομα μεταφρασμένο και στα ελληνικά.