H νέα γενιά ρακετών της Mantis είναι εδώ! (pics, vid) Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 21:01

new-mantis1
Η MANTIS Sport Greece & Cyprus φέρνει στην Ελλάδα την επόμενη γενιά ρακετών MANTIS με 4 νέες ρακέτες που θα αντικαταστήσουν την υπάρχουσα σειρά MANTIS 250, 265, 285, 300. Σύμφωνα με τον Martin Aldridge (ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της MANTIS Sport International) οι νέες ρακέτες αποτελούν βελτιωμένες εκδόσεις των πετυχημένων μοντέλων της Bρετανικής εταιρίας.

“Συνεχίζοντας την πολύ καλή απόδοση των πρώτων μας ρακετών εργαστήκαμε σκληρά για να παρουσιάσουμε τη 2η γενιά ρακετών μας με σαφώς βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά λαμβάνοντας feedback από χρήστες αλλά και από διακεκριμένους Master Pro Tour Stringers που ανήκουν στην ομάδα μας. Έτσι κάθε ρακέτα της νέας σειράς αναλύθηκε και δοκιμάστηκε εκτενώς μέσα από από πολυάριθμες μικρές προσαρμογές μέχρι να βρούμε το σωστό συνδιασμό.”

“Δεν θα βιαστούμε να λανσάρουμε ένα προιόν στην αγορά αν δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας. Είναι για εμάς μια διαδικασία συνεχούς μάθησης και περνάμε όλα τα στάδια για να είμαστε σίγουροι ότι βελτιωνόμαστε.”

Κομψή, ευκολονόητη σειρά ρακετών που ανταποκρίνεται πραγματικά στις απαιτήσεις των καταναλωτών
“Γενικά η αγορά βομβαρδίζεται συνεχώς από νέα προιόντα και οι καταναλωτές μπορεί εύκολα να μπερδευτούν με τις συνεχείς τεχνολογίες που εμφανίζονται. Η φιλοσοφία μας στα προιόντα της MANTIS Sport είναι να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά, με ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά σε μια καθαρή και ευκολονόητη σειρά προιόντων, που επιτρέπει στον καταναλωτή να κάνει την σωστή προσωπική του επιλογή πιο εύκολα.

Έχουμε επικεντρωθεί στην άριστη ποιότητα των υλικών και στη σωστή σχεδίαση των προιόντων μας και όχι στο πως θα πουλήσουμε καλύτερα το τελευταίο θαύμα της τεχνολογίας που στη συνέχεια θα εξαφανισθεί μέσα σε λίγα χρόνια. Απλά ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα προιόντα μας και να κρίνουν από μόνοι τους. Για εμάς στη MANTIS, ο κύριος στόχος είναι να ανταποκρίνεται πράγματι το προιόν στις απαιτήσεις των καταναλωτών και όχι να είναι αποτέλεσμα της φήμης ή ενός ακριβοπληρωμένου μάρκετιγκ. Η πρώτη εντύπωση είναι που κερδίζει, έτσι προσπαθούμε κατά τη σχεδίαση να δώσουμε απλά, κομψά cosmetics στις ρακέτες μας. Συνδιασμένες με την άριστη παικτικότητα τους πιστεύουμε ότι οι παίκτες μπορούν να βρουν τη ρακέτα που θα τους αρέσει.”

Επαναφέρουμε την παραδοσιακή αίσθηση άνεσης, με υποδειγματική αίσθηση της μπάλας με μοντέρνα προσέγγιση
“Αρκετοί παίκτες προτιμούν την πιο παραδοσιακή αίσθηση άνεσης που δεν είναι πάντα παρούσα στις σκληρές ρακέτες του σήμερα, ειδικά όταν συνδιάζονται με μερικές από τις σκληρές μοντέρνες χορδές. Στη MANTIS στόχος μας είναι να δώσουμε αυτή την “γλυκιά” αίσθηση, έτσι σε κάθε ρακέτα πειραματιζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τεχνικούς παράγοντες (βάρος, ισορροπία, αδράνεια-swingweight) και το πως αυτοί σχετίζονται με τη σκληρότητα όχι μόνο σε ένα, αλλά σε πολλαπλά σημεία κατά μήκος του πλαισίου της.

Κατασκευάζουμε ρακέτες ελαφριές και ευκίνητες που όμως διατηρούν την άνεση και τη δύναμή τους ενώ οι βαρύτερες της σειράς έχουν μια υπέροχη κατανομή σταθερότητας, δύναμης και κοντρόλ. Αυτές οι ιδιαιτερότητες των σκελετών της MANTIS είναι αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς που κάνουμε αλλάζοντας τον προσανατολισμό των ανθρακονημάτων (lay-up) με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση του πλαισίου. Και καθώς κανένας παίκτης δεν είναι ίδιος, δίνουμε τέτοια χαρακτηριστικά στην κάθε ρακέτα μας που της αφήνουμε πολύ μεγάλα περιθώρια για full customization, για περαιτέρω δηλαδή εξατομίκευση στο παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι 4 προιόντα μας και μεταξύ αυτών 3 από τις ρακέτες μας έχουν βραβευθεί.”

http://www.mantis-sport.gr

Οι νέες βελτιωμένες MANTIS Performance και Competition Series

mantis-300-performance-series-side-cosmetics

H MANTIS 300 Performance Series είναι η ναυαρχίδα της νέας μας σειράς ρακετών με κεφαλές 100 τετραγωνικών ιντσών. Η προκάτοχος της η MANTIS 300 κέρδισε το “σεβασμό” των χρηστών μέσα από διεθνή φόρουμ του τένις, καθώς όχι μόνο δικαιολόγησε πλήρως το βραβείο «Best Value For Money” (TennisHead, advanced player category) αλλά και πpοσέφερε καλύτερη συνολική απόδοση από παρόμοιες και ευρύτερα γνωστές ρακέτες.

Ήταν μια σημαντική πρόκληση για το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της MANTIS καθώς έπρεπε να σχεδιάσουμε μια ακόμα καλύτερη MANTIS 300 και όπως και με την υπόλοιπη νέα σειρά, πραγματοποιήσαμε εντατικές δοκιμές, έτσι ώστε η MANTIS 300 Performance Series να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και να δίνει μια ακόμα καλύτερη απόκριση και υποδειγματική αίσθηση της μπάλας κατά την κρούση.

mantis-performance-series

Το τροποποιημένο lay-up μας βοήθησε να μαλακώσουμε περαιτέρω το πλαίσιο της ρακέτας και την ίδια στιγμή να της προσθέσουμε μόλις λίγο περισσότερη δύναμη ενώ διατηρήσαμε την εξαιρετική κατανομή βάρους. Όπως και οι υπόλοιπες ρακέτες της νέας σειράς η MANTIS 300 τώρα διευκολύνει τη χρήση προηγμένων τεχνικών πλεξίματος, και full customization. Mε ένα φωτεινό κόκκινο και μαύρο χρώμα και με προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες οριστικοποιεί την άψογη εμφάνισή της.

Η MANTIS 285 Performance Series είναι η επόμενη γενιά της βραβευμένης MANTIS 285 που αποδείχθηκε μια άριστη επιλογή για junior παίκτες και για πολλούς club players. Η νέα MANTIS 285 όχι μόνο υπερέχει από τη βασική γραμμή όπως και η προκάτοχος της (TennisHead, Best For Baseliners - Advanced Player category) αλλά δείχνει ότι είναι ιδανική και για παιχνίδι σε όλο το γήπεδο. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη για να προσαρμόζετε στο δικό σας στυλ παιχνιδιού και να σας ακολουθεί στη βελτίωσή σας.

Με νέο look και προσοχή στη λεπτομέρεια των cosmetics η νέα MANTIS 285 Performance Series εγγυάται μιαι ακόμα καλύτερη απόδοση σε όλο το γήπεδο και βελτιωμένη αίσθηση.

mantis-competition-series

Η MANTIS 265 Competition Series εξισορροπεί με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη και τον έλεγχο σε ένα ιδιαίτερα ευέλικτο πλαίσιο. Επικεντρωθήκαμε στο βάρος, την ισορροπία και το swingweight για να δημιουργήσουμε ένα ιδανικά ισορροπημένο πλαίσιο που δεν είναι τόσο σκληρό ή υπερβολικά εμπροσθοβαρές όπως αρκετές παρόμοιες σε χαρακτηριστικά ρακέτες. Ένα νέο ζωηρό γαλάζιο χρώμα με κλασσικό λευκό ματ φινίρισμα κάνουν τη MANTIS 265 Competition Series να ξεχωρίζει. Η MANTIS 250 Competition Series είναι η ελαφρύτερη ρακέτα της νέας σειράς. Κατά κύριο αποτελεί την αρμονική μετάβαση των junior παικτών στις κανονικού μεγέθους ρακέτες. Είναι ιδανική όμως και για ενήλικες που αναζητούν μια πολύ ελαφριά ρακέτα. Σχεδασμένη για να είναι εξαιρετικά ευκίνητη με ευχάριστη και τραγανή αίσθηση η MANTIS 250 είναι διαθέσιμη και σε grip No1 (4-1/8) σε ένα λαμπερό κίτρινο χρώμα με κλασσικό λευκό ματ και μαύρο φινίρισμα.

mantis-250-competition-side

mantis-competition-series-close-up

Πρωτοποριακή υπηρεσία MY SERVICE PLUS powered by RacketSpecialist.gr

Η MANTIS Sport Greece & Cyprus με την πρωτοποριακή υπηρεσία MY SERVICE PLUS αποκλειστικό προνόμιο για όλα τα μέλη του MANTIS CLUB, δίνει τη δυνατότητα οποτεδήποτε θελήσετε να κάνετε δωρεάν CUSTOMIZATION στη MANTIS ρακέτα σας για να σας ακολουθεί στην εξέλιξη σας!

Custom-Fit MANTIS Demo Program

Δείτε και μόνοι σας τη διαφορά με ένα μοναδικό Test Drive της νέας σειράς ρακετών σεταρισμένων στο δικό σας στυλ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mantis-sport.gr