tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size

tennisnews on tour



Μία βόλτα από του Παπάγου

E-mail Εκτύπωση

papagou1
Όπως σας έχουμε ξαναπεί, το tennisnews.gr συνηθίζει να κάνει τη βόλτα του στους ομίλους και να "παρατηρεί" μέρος της δουλειάς του. Την Κυριακή το πρωί, είχε σειρά ο Όμιλος Αντισφαιρίσης Παπάγου (Α.Ο.Α.Π.).


Καταρχήν να πούμε πως δεν είναι ένας τυχαίος όμιλος.

 


Justine Henin: Η παλιά έφερε νέο αέρα

E-mail Εκτύπωση

Justine Henin -tennisnews.gr

Το πρώτο μεγάλο event του 2010 έχει γραφτεί πλέον στις σελίδες της ιστορίας και ήταν ομολογουμένως από άποψης ποιότητας τένις τουλάχιστον χορταστικό. Το ευχάριστο νέο είναι ότι πλέον και το γυναικείο τένις που μεγάλη κριτική δέχθηκε την περασμένη χρονιά για την έλλειψη ενδιαφέροντος που παρουσίαζε, φαίνεται να προσπαθεί να κλέψει την παράσταση ξανά. Και σίγουρα ο βασικότερος λόγος είναι η επιστροφή της Justine Henin.

Πόσοι δεν τη θαυμάσαμε στο παρελθόν με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όπου είχαμε την ευκαιρία να την δούμε και από κοντά; Είναι αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη προσωπικότητα με αναρίθμητες επιτυχίες και τίτλους στην καριέρα της και σίγουρα παίζει πολύ ενδιαφέρον τέννις, το οποίο φάνηκε και τις περασμένες ημέρες. Η επιστροφή της μαζί με της Kim Clijsters βάζει πάλι δυο πολύ δυνατά ονόματα στο κυνήγι της κορυφής.

  

Κυριακή πρωί στον AΟΑ Φιλοθέης

E-mail Εκτύπωση

Μία από τις πολύ αγαπημένες συνήθειες μας στο tennisnews.gr είναι να κάνουμε επισκέψεις στα διάφορα clubs στην Ελλάδα και να κυκλοφορούμε στους χώρους τους, να παρακολουθούμε τους ανθρώπους τους, τους παίκτες, τις υποδομές και το κλίμα που επικρατεί μέσα από τους τοίχους ενός οργανωμένου club. Την Κυριακή που μας πέρασε, είχε σειρά ο Aττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης. Παρά τον άστατο καιρό κάναμε την επίσκεψή μας σε αυτό τον ιστορικό όμιλο, στα γήπεδα του οποίου έχουν ρίξει ιδρώτα ανώνυμοι αλλά και επώνυμοι λάτρεις του αθλήματος, αθλητές και πρωταθλητές του τένις.

  

Ποιός πάει για τελικό;

E-mail Εκτύπωση

Το κορυφαίο τελευταίο γεγονός της χρονιάς ξεκινά. Πολύ μας ζητούν προβλέψεις για την κατάκτησή του. Η πρόβλεψη αυτή είναι πιο δύσκολη και από την πρόβλεψη του τελικού σε  ένα grand slam, λόγω της ποιότητας των οκτώ παικτών αλλά και του συστήματος των αγώνων με το round-robin, δηλαδή με τους αγώνες μεταξύ όλων σε κάθε group.


Η κλήρωση έβγαλε τα παρακάτω group.

  • Group A: Roger Federer, Andy Murray, Juan Martin del Potro, Fernando Verdasco
  • Group B: Rafael Nadal, Novak Djokovic, Nikolay Davydenko, Robin Soderling


Εμείς θα δοκιμάσουμε να κάνουμε την πρόβλεψη για τα ημιτελικά, καθώς ο τελικός αλλά και το τρόπαιο φαντάζουν πολύ μακρυά όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους παίκτες.

  

Στο δρόμο προς το Λονδίνο

E-mail Εκτύπωση


Federer, Nadal, Murray, Djokovic & del Potro έχουν προκριθεί για το ATP year-end world tour championships που θα γίνει στο Λονδίνο.  Τρεις μόνο θέσεις μένουν ακόμη ελεύθερες! Στον απόηχο του US Open που μας πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις, με αποκορύφωμα βέβαια την κατάκτηση του τίτλου από τον Juan Martín del Potro ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην πορεία των μεγάλων αστέρων του τένις σε αυτό το τουρνουά σε συνδυασμό με τη γενική τους εικόνα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Το σκληρό τερέν είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικό μιας και όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν αποδείξει ότι αποδίδουν πολύ καλά σε αυτό.

Θυμηθείτε κάθε μέρα του US Open από τη μεγάλη βιβλιοθήκη του tennisnews.gr μέσα από το φακό του tennishead στο σύνδεσμο αυτό.

 
Σελίδα 1 από 2


Διαφήμιση