Με 30% κάτω, ποιός δε θα αγοράσει; Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 14:08

raquet tennisland

Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται αυτή την Κυριακή που είναι ανοικτά τα καταστήματα. Στο Tennis Land στη Γλυφάδα αγοράζουμε τα τενιστικά μας. Εάν δεν το κάνετε, τότε θα σπαταλήσετε λεφτά άδικα άλλη μέρα.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου στο νέο, πανέμορφο, άψογα οργανωμένο, υπεύθυνα ενημερωμένο και απόλυτα εξυπηρετικό κατάστημα του Γιώργου Παχιάκου τα ρούχα πέφτουν 30% κάτω και τα υπόλοιπα είδη 25%!

 Το Tennis Land κατανοώντας τις ανάγκες των τενιστών για ποιοτικά και επώνυμα είδη, την Κυριακή 19 Ιουλίου από τις 10:30 και μέχρι τις 19:00 θα είναι ανοικτό και θα προσφέρει εκπληκτικές προσφορές σε όλους όσους θα έρθουν να το επισκεφτούν.

shoes tennisland

Το Tennis Land, στη νέα του διεύθυνση Δημητρίου Γούναρη 205 (τηλ 2109690202), στη Γλυφάδα, έφτιαξε ένα μεγάλο κατάστημα που τόσο μικροί και μεγάλοι, αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου μαζί με όλους τους ερασιτέχνες θα βρουν τον εξοπλισμό και τα ρούχα που χρειάζονται στις τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά

Παρκάροντας ακριβώς μπροστά στο κατάστημα, χωρίς καμία ταλαιπωρία, εκμεταλλευτείτε αυτή την Κυριακή, όλη τη μέρα για να πάρετε τις συμβουλές σας από το Γιώργο Παχιάκο ο οποίος υπηρετεί το χώρο του αθλητισμού για πάνω από 23 χρόνια (με εξειδίκευση στο αντικείμενο του τένις) ενώ είναι διαπιστευμένος πλέκτης ρακετών από την USRSA (United States Racquet Stringers Association) και από την ERSA (European Racquet Stringers Association) με πτυχίο pro tour stringer και πολυετή και αγωνιστική εμπειρία στο πλέξιμο ρακέτας.

Και σίγουρα θα φύγετε από εκεί έχοντας αγοράσει τον εξοπλισμό και τα ρούχα που σας ταιριάζουν στην τιμή που δεν είχατε φανταστεί. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!

pahiakos