Όλο και πιο νέος Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 21:20

roger-federer-celeb

Μπορεί ο Roger Federer να ωριμάζει ηλικιακά, η εμφάνισή του στα γήπεδα της Αυστραλίας δείχνει ακόμη το πάθος του νέου. Και στα πλαίσια αυτής της φρεσκάδας, η NIKE δημιούργησε για το Βασιλιά το Nike Men's Spring Premier RF V-Neck Crew. Με πολύ καθαρή σχεδίαση και απλές γραμμές σε ένα πολύ νεανικό και φρέσκο χρώμα το V-neck top πραγματικά σχεδιάστηκε για τις ανάγκες του Roger Federer.

federer australianopen

Με V λαιμόκοψη και καμία ραφή στους ώμους συνδιάζει την απόλυτη άνεση με τον κατάλληλο αερισμό του σώματος. Όσοι έχετε φορέσει αντίστοιχα tops θα ενθουσιαστείτε από την άνεση του. Με τους απαραίτητους εξαερισμούς στο πλάι, το λογότυπο του Federer στο αριστερό μανίκι και με το κίτρινο χρώμα του, το μπλουζάκι θα σας είναι απαραίτητο αξεσουάρ στην αθλητική σας γκαρνταρόμπα.

Να θυμάστε πως τα ρούχα του Australian Open σχεδιάζονται για να "παίξουν" κάτω από ζεστό ήλιο και έντονες θερμοκρασίες. Για αυτό το λόγο είναι ιδανικά για τα ελληνικά κλίματα και μάλιστα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Η συγκεκριμένη σχεδίαση θα κάνει το σώμα σας να δείχνει πιο αθλητικό.

Για να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το σύνδεσμο αυτό [link]. Προλάβετε γιατί είναι σε έκπτωση για λίγες ημέρες.