Με το γαλάζιο του ουρανού Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013 11:35

federer21

Σε διαφορετικές διακυμάνσεις του γαλάζιου είναι η μπλούζα που φορά ο Roger Federer στα παιχνίδια του US Open. Το Nike US Open Premier RF Day Polo είναι ο ορισμός του στυλ. Με γιακά αλλά σε ελαφρώς διαφορετική απόχρωση το εσωτερικό από το εξωτερικό τμήμα του, θα μπορούσε να είναι ένα μπλουζάκι που θα φορούσατε σίγουρα εκτός γηπέδων.

Αλλά μέσα στο γήπεδο, πέρα από το στυλ θα σας δώσει και τη απαραίτητη άνεση που θέλετε στο παιχνίδι σας. Θα νοιώσετε πως η μπλούζα αποτελεί μέρος του κορμιού σας και ακολουθεί αρμονικά την κίνησή σας στο γήπεδο. Από τα πιο κομψά κομμάτια που έχει βγάλει η Nike για το τένις.

Η μπλούζα είναι διαθέσιμη σε γαλάζιο χρώμα που είναι και το αγαπημένο της στήλης ακολουθώντας το σύνδεσμο στο thetennisshop.eu

Αλλά θα βρείτε και μια έκδοση σε γκρι-μαύρο που σίγουρα θα τη βρείτε ενδιαφέρουσα ακολουθώντας το σύνδεσμο αυτό.

Ο Roger Federer πολλές φορές έχει τολμήσει με το στυλ μέσα στο γήπεδο. Φέτος το κάνει και στο US Open με την επιλογή του σε παπούτσια….Vapor Tour 9. Η έκδοση αυτή έχει επανασχεδιαστεί πλήρως σε σχέση με την παλιά της εκδοχή. Ο σχεδιαστής της Nike, o Tinker Hatfield, που έγινε θρύλος με τη σχεδίαση του στα Air Jordan στο μπάσκετ, επιμελήθηκε και αυτό το Vapor.

NMV9TRG-1
Έξι διαφορετικοί σύνδεσμοι συγκρατούν το πάνω μέρος του παπουτσιού με το κάτω, αγκαλιάζοντας πραγματικά το πόδι. Η αίσθηση του παπουτσιού είναι έμπνευση του ίδιου του Federer, που ήθελε τη σταθερότητα ενός παπουτσιού τένις συνδιασμένο με άνεση ενός παπουτσιού για τρέξιμο!

Η υποστήριξη στο πόδι είναι μοναδική και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Nike. Και φέτος το thetennisshop.eu το φέρνει σε εκπληκτική τιμή. Απλώς ακολουθήστε το σύνδεσμο αυτό