tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Φινάλε με απόλυτη επιτυχία ξανά στην Ηλιούπολη (pics)

E-mail Εκτύπωση

Φινάλε με απόλυτη επιτυχία ξανά στην Ηλιούπολη (pics)

Με πάνω από 200 συμμετοχές ολοκληρώθηκε την Τρίτη το 2ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα ΣΒΑΕ για το 2014, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης της Ηλιούπολης.

Ο αριθμός ρεκόρ, για το καθιερωμένο πλέον τουρνουά βετεράνων στην Ηλιούπολη, έφερε χαμόγελα ανακούφισης τόσο στην επιτροπή των αγώνων όσο και στο ΣΒΑΕ που προσπαθεί καθημερινά για την ανάπτυξη του αθλήματος σε αυτές τις ηλικίες ανταποκρινόμενοι άμεσα στην δίψα που δείχνουν οι βετεράνοι για αγωνιστικό τένις και περισσότερα τουρνουά.

Στα «ιερά χώματα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται πλέον όλοι για τα χωμάτινα γήπεδα του ομίλου, έπειτα από την παρουσία του μεγάλου Grigor Dimitrov στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 250 αγώνες. Η αναβάθμιση του τουρνουά σε σχέση με τις άλλες χρονιές δεν ήταν φανερή μόνο από τις συμμετοχές, αλλά και από την άρτια οργάνωση και την προσθήκη επιδιαιτητή σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, ο οποίος ήρθε να ενώσει τις δυνάμεις του και να οδηγήσει έτσι σε μία άψογη συνεργασία με τον φιλόξενο πάντα όμιλο της Ηλιούπολης.

Το μήνυμα λοιπόν στάλθηκε και ο αποδέκτης του το παρέλαβε άμεσα. Ο κόσμος θέλει τένις, θέλει ακόμα περισσότερα τουρνουά, ακόμα περισσότερους αγώνες, ακόμα περισσότερες διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου. Θέλει να βρίσκεται στα γήπεδα για να ξεχάσει τις δυσκολίες της εποχής, τόσο κοινωνικές όσο και οικονομικές, γεγονός που έγινε αντιληπτό από το ΣΒΑΕ μειώνοντας και φέτος την συνδρομή του τουρνουά, καθώς και την ετήσια ασφάλιση κατά πολύ.

Τα λόγια της προέδρου του ΣΒΑΕ, Ελπίδα Σκούφαλου, για την διεξαγωγή του τουρνουά:

«Φίλες και φίλοι. Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που τιμήσατε με την συμμετοχή σας το 2ο τουρνουά ΣΒΑΕ 2014 στην Ηλιούπολη. Και ειδικότερα σε όλους εσάς που ταξιδέψατε από την επαρχία. Ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο Πέτρο Δρακόπουλο και στο συμβούλιο του.

Άνθρωποι καλοπροαίρετοι που αντιλαμβάνονται ότι το τοπίο του τένις αλλάζει και κάνουν προσπάθεια για την σταδιακή αλλαγή. Τους ευχαριστούμε. Προσπαθούμε να εκσυγχρονιστούμε και σιγά σιγά το καταφέρνουμε. Είναι άλλωστε ένα από τα βασικά οράματα του ΣΒΑΕ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γραμματεία και στον επιδιαιτητή Αλέξη Παπαδοπετράκη που μας κάνει πάντα να αισθανόμαστε juniors. Ελπίζουμε ότι έχει πια καταλάβει ότι οι seniors είναι πιο δύσκολοι από τους juniors… Η σοφία έρχεται με την πάροδο του χρόνου Αλέξη! Ευχαριστούμε επίσης το tennisnews.gr, που είναι μόνιμος χορηγός επικοινωνίας του ΣΒΑΕ για το 2014 και καταφέρνει ακόμα και σε περίοδο διακοπών να κρατά την ενημέρωση στα ύψη. Ελπίζουμε να απολαύσατε το τουρνουά.

Η Ηλιούπολη είναι ένας από τους τόπους όπου έχουμε την χαρά να αγωνιζόμαστε με τους φίλους από τα νότια προάστια και είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία. Ελπίζουμε να μπορούμε να διοργανώνουμε δυνατά τουρνουά που θα καταργήσουν την λογική των αποστάσεων.

Το επόμενο μας ραντεβού θα είναι στο Ατλαντίς που θα φιλοξενήσει φέτος το Κύπελλο σε μια διοργάνωση που υπόσχεται πολλά. Θα ακολουθήσει το διεθνές ACROPOLIS και το διεθνές CORFU τριάρια τουρνουά και τα δύο.

Κάνουμε μια προσπάθεια φέτος να εκσυγχρονιστούμε και να βελτιώσουμε το καταστατικό μας. Θα γίνει μέσα στο Μάιο καταστατική συνέλευση. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα γιατί είναι απαραίτητη παρουσία όλων και η στήριξή σας. Για να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν καλύτερα δεν αρκεί ένα διοικητικό συμβούλιο που παλεύει. Ο ΣΒΑΕ είναι τα μέλη του. Η δύναμη μας είστε εσείς. Και θα σας χρειαστούμε. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά.

Στόχος φέτος να αγγίξουμε νέο ρεκόρ συμμετοχών. Θα το καταφέρουμε»!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη σελίδα του τουρνουά.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση