tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Άρωμα από το 2004

E-mail Εκτύπωση

Μία γλυκιά ανάμνηση ξύπνησε χτες στο Athens Tennis Academy Masters 2008 στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης. Η ανάμνηση από τα γεμάτα γήπεδα τένις, όπου ο κόσμος βλέπει όμορφο τένις, γνωρίζει κόσμο και διασκεδάζει όπως τα είδαμε στους δικούς μας Ολυμπιακούς Αγώνες στο 2004. Χτες ο Μάρκος Παγδατής και ο Γάλλος τεννίστας Julien Benneteau έδωσαν έναν αγώνα επίδειξης προσκαλεσμένοι του Athens Tennis Academy.

 
Με την είσοδο μας στο χώρο, δροσερά κορίτσια μοίραζαν δωρεάν τεύχη του περιοδικού Tennis Society δίνοντας μια πρώτη γεύση από καλό τένις. Μία πολύ καλή πρωτοβουλία όπως εξίσου εντυπωσιακή και η κατασκευή της Intrersport. Εκεί δοκίμασαν την τεχνική και την ταχύτητα τους στο service όλοι οι επίδοξοι επαγγελματίες. Οι άνθρωποι της Intersport έστησαν ένα μικρό "Wimbledon" όπου μπορούσες με ένα μικρό ζέσταμα να μετρήσεις την απόδοσή σου και να μετρηθείς με το Rodick (!).
 
Αρκετός κόσμος κυκλοφορούσε στα εξωτερικά γήπεδα, αλλά η πιο ωραία στιγμή ήταν το παιχνίδι του Μάρκου Παγδατή και του Julien Benneteau με μικρά παιδιά που είχαν κληρωθεί να παίξουν στο γήπεδο 6. Με το τέλος του αγώνα οι δύο παίκτες χάθηκαν στον κλοιό των μικρών αθλητών και υπέγραψαν αυτόγραφα μέχρι εξαντλήσεως!
 
Διακριτική ασφάλεια και οργανωτικός συντονισμός ήταν στα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης κυκλοφορούσαν διακριτικά ανάμεσα στον κόσμο και προσπαθούσαν να ρυθμίσουν εκρεμμότητες και τρέχοντα θέματα. Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Κουρής, συνεχώς στη πρίζα, και με ένα κινητό στο αυτί να τρέχει από πόστο σε πόσο, αφήνοντάς μας μια θετική αίσθηση για τον εμπνευστή της προσπάθειας αυτής 
 
 
Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Μάνος Μαγιάτης από τον Orange FM έφτιαξαν πολύ καλή διάθεση στον κόσμο με χορευτική μουσική. Ήταν κάτι διαφορετικό να βλέπουμε το Μάρκο να χορεύει στο ζέσταμα με τη δυνατή μουσική. Ο κόσμος στο γήπεδο αρκετός. Όχι το κεντρικό γήπεδο δεν ήταν γεμάτο. Εϊναι πολύ μεγάλο για να γεμίσει, αλλά πιστεύουμε πως η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε την προσδοκία για κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε στην Ελλάδα. Πάντως ο κόσμος χειροκροτούσε κάθε καλό πόντο και από το Μάρκο και από το Julien. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, παρά τη νίκη του Μάρκου στα 2 set.
 
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των δύο επαγγελματιών του τένις, ήρθε η έκπληξη με τον αγώνα διπλού Παγδατή/Χατζηνικολάου εναντίον Benneteau/Λυμπέρη. Οι δύο επαγγελματίες των media μπήκαν πολύ αγχωμένοι στον αγώνα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα να σε βλέπει τόσος κόσμος να παίζεις τένις. Καταλυτικός ήταν ο ρόλος του κόσμου που με καυστικά σχόλια χαλάρωσε τους Χατζηνικολάου και Λυμπέρη και έδωσε πραγματικά έναν διασκεδαστικό τόνο στο παιχνίδι. Μάρκος και Benneteau συμμετείχαν πολύ ενεργά σε αυτό το happening διασκεδάζοντας πραγματικά.
 
Ο πανταχού παρών Σπύρος Ζαννιάς μαζί με το Νίκο Ροβά έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους αθλητές.
 
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η διοργάνωση, αλλά και την ελπίδα για επανάληψή της και με περισσότερους αθλητές. Δείτε στιγμές τηςόμορφης και επιτυχημένης βραδιάς στο image gallery που ετοιμάσαμε για σας
 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση