tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

2nd Club Tennis Teams Tournament από το Tennis Hold 'Em Βορείου Ελλάδος

E-mail Εκτύπωση

tennis hold em logo
Η εταιρεία Tennis Hold'em προκηρύσσει το 2ο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα μεταξύ tennis clubs, στη Βόρειο Ελλάδα, βασισμένο στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ TOY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (Οκτώβριος - Δεκέμβριος και Μάρτιος - Ιούνιος),στις εκάστοτε έδρες των ομάδων οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή.
 2. Ημερομηνία έναρξης 4/10/2020.
 3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες των Tennis Clubs και όχι μόνο.
 4. Η κάθε αναμέτρηση αποτελείται από επτά παιχνίδια (Δύο μονά ανδρών, δύο μονά γυναικών, ένα διπλό ανδρών, ένα διπλό γυναικών και ένα μεικτό).
 5. Οι αγώνες θα διεξάγονται τις Κυριακές από τις 12.00 έως τις 17.00.
 6. Η κάθε ομάδα θα ορίζει έναν αρχηγό, ο οποίος θα δηλώνει τη σύνθεση της ομάδας του (αναλυτικά ποιος άνδρας αποτελεί το νούμερο ένα της ομάδας του, ποιος το νούμερο δύο και ούτω καθεξής, όπως επίσης και για τις γυναίκες της ομάδας του),συμπεριλαμβανομένων και τριών αναπληρωματικών συνολικά αγωνιζομένων, κάθε Παρασκευή πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής, μέσω email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 6909 873 608 - 211 400 8718 ή στον επιδιαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
 7. Όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις των ομάδων, τότε η επιτροπή αγώνων, θα «αξιολογήσει» όλους του συμμετέχοντες δημιουργώντας μία λίστα βαθμολόγησης. Με βάση αυτή τη λίστα, ο αρχηγός κάθε ομάδας, θα «κατεβάζει» την ομάδα του κάθε αγωνιστική με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
 • Στα μονά ανδρών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται ο παίχτης της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική. Στο νούμερο δύο ο παίχτης με την αμέσως επόμενη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίχτες με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποιον επιθυμεί.
 • Στα μονά γυναικών, στο νούμερο ένα θα δηλώνεται η παίχτρια της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, στο νούμερο δύο η αμέσως επόμενη στη βαθμολογία και ούτω καθεξής. Εάν σε μία ομάδα υπάρχουν παίκτριες με την ίδια βαθμολογία στη συγκεκριμένη αγωνιστική, τότε ο αρχηγός της ομάδας έχει το δικαίωμα να διαλέξει και να δηλώσει όποια επιθυμεί.
 • Στα διπλά ανδρών απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα της κάθε ομάδας, με το νούμερο δύο ή το νούμερο τρία, όπως επίσης και το νούμερο δύο με το νούμερο τρία.
 • Στα διπλά γυναικών απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτριες το νούμερο ένα με το νούμερο δύο της ομάδας.
 • Στα μεικτά απαγορεύεται να αγωνιστούν ως συμπαίχτες το νούμερο ένα ή το νούμερο δύο των ανδρών με το νούμερο ένα των γυναικών.

      8. Οι πρώτοι αγώνες κάθε αναμέτρησης, θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε τρία γήπεδα στις 12.00. Στη συνέχεια και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η τριάδα αγώνων, θα ξεκινάνε στα ίδια τρία γήπεδα, τα επόμενα τρία παιχνίδια στις 13.30.Και τέλος, μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η τριάδα αγώνων, στα ίδια γήπεδα θα ξεκινάνε τα τελευταία τρία παιχνίδια της κάθε αναμέτρησης στις 15:00.

 

COURT 1 
12:00: MS1
13:30: WS2
15:00: MIXED

 COURT 2
12:00: MS2
13:30: MD

 COURT 3
12:00: WS1
13:30: WD

 • Η κάθε μεμονωμένη νίκη θα προσθέτει ένα βαθμό στην ομάδα που την κατακτάει, ενώ η συνολική νίκη της κάθε ομάδας, θα της προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς. Η χαμένη ομάδα θα παίρνει ένα βαθμό.
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος, ισχύουν κατά σειρά τα εξής:

A) Σε διπλή ισοβαθμία:

Μεταξύ τους παιχνίδια (περισσότερες νίκες εάν έχουμε ισοπαλία 1-1).

Β) Σε τριπλή + ισοβαθμία :

 • Σύνολο νικών.
 • Συντελεστής νικηφόρα set προς παιγμένα set.
 • Συντελεστής νικηφόρα games προς παιγμένα games.
 • Κλήρωση.

9. Οι ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν στις 4 πρώτες θέσεις, θα αγωνιστούν μεταξύ τους στο Final Four , από όπου θα προκύψει η πρωταθλήτρια ομάδα (η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και αντίστοιχα στον δεύτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες οι οποίες θα τερματίσουν στις θέσεις 2 και 3. Στη συνέχεια οι νικήτριες ομάδες των δύο ημιτελικών, θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό). Ο μεγάλος τελικός θα κριθεί στις δύο νικηφόρες αναμετρήσεις.

10. Σε περίπτωση που ένας αγωνιζόμενος, καθυστερήσει πάνω από 15 λεπτά να εμφανιστεί στο προγραμματισμένο παιχνίδι, τότε τη νίκη την παίρνει ο αντίπαλος (w/o). (θα αναγράφεται 60 60 για τις περιπτώσεις ισοβαθμιών).     

11. Ο επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του corection.

12. Η επιτροπή του πρωταθλήματος, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα.  

13. Εάν η επιτροπή αγώνων κρίνει ότι η συμπεριφορά κάποιου αγωνιζόμενου είναι ανάρμοστη, έχει το δικαίωμα να τον αποβάλλει από το πρωτάθλημα.

14. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι αγώνες που αναβλήθηκαν, θα ορίζονται εκ νέου σε νέα ημερομηνία και ώρα.

15. Οι ομάδες θα αποτελούνται από 12+ άτομα.

16. Σε κάθε αγωνιστική η κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα να έχει στη σύνθεσή της έναν εν ενεργεία αθλητή και μία εν ενεργεία αθλήτρια και όλα τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας να είναι Club Players. Σαν εν ενεργεία θεωρούνται τα άτομα από 15 ετών και άνω τα    οποία λαμβάνουν μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα. (σε ειδικές περιπτώσεις, όπου club players έχουν ενεργοποιημένο δελτίο, θα αποφασίζει η επιτροπή αγώνων εάν θα επιτρέπεται η συμμετοχή τους ή όχι).

17. Η κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει στη σύνθεσή της σε κάθε αναμέτρηση 3 παίκτες άνω των 40 ετών.

18. Από τα δύο μονά ανδρών της αγωνιστικής, το πρώτο πρέπει να το παίζει ο καλύτερος βαθμολογικά παίχτης της ομάδας και στο δεύτερο όποιος επιθυμεί. (Η γηπεδούχος ομάδα θα διαλέγει το επίπεδο του παίκτη που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι,οπότε η φιλοξενούμενη υποχρεούται να τοποθετήσει απέναντι ισάξιο βαθμολογικά παίκτη).

19.Στο πρώτο μονό γυναικών θα αγωνίζεται η καλύτερη βαθμολογικά παίκτρια της ομάδας και στο δεύτερο όποια επιθυμεί.

(Η γηπεδούχος ομάδα θα διαλέγει το επίπεδο της παίκτριας που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι,οπότε η φιλοξενούμενη υποχρεούται να τοποθετήσει απέναντι ισάξια βαθμολογικά παίκτρια).

       20.Στα διπλά παιχνίδια ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο 7.

 •  Οι άντρες, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε ένα μονό και ένα διπλό ή μεικτό παιχνίδι ανά αγωνιστική ή σε δύο διπλά. Όσον αφορά στις γυναίκες, η κάθε μία έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ένα μονό και ένα μεικτό ή διπλό παιχνίδι ανά αγωνιστική.
 • Δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός περιορισμός για τις γυναίκες.
 • Η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να προσθέτει μέχρι και 3 νέους αγωνιζόμενους συνολικά, ανά αγωνιστική.
 • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 23/9/2020 ηλεκτρονικά στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και τηλεφωνικά στα 6909873608 και 2114008718.
 • Στη δήλωση συμμετοχής της η κάθε ομάδα θα πρέπει να αναφέρει και την έδρα που θα χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα.
 • Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 24/9/2020 στα γραφεία της εταιρείας Tennis Hold'em στην Καισαριανή (Εθνικής Αντιστάσεως 168).

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TENNIS HOLD’EM.

        1. Μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας από τους χορηγούς μας!!!!

 (Κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS, Καταστήματα PAPASPIROU,WILSON HELLAS,ASICS,TENNIS CRAFT,GINO HAIR AND MORE,MIND AND BODY PILATES STUDIO,TRAVEL FAIRS,SMARTON TRAVEL,GUESS,MANTHOS PHOTOGRAPHY,ATHINA AIRPORT HOTEL,DIMIOURGIKO VILDIRIDIS,IDEES CREATIVΕ MARKETING,JDO,BLTECH,LOBSTER, NICKAN,COSMOHOME,LIA FITNESS CLUB,GRAFISTES,APTERA BEACH).

       2. Ιατρική κάλυψη σε όλους τους αγώνες (Η γηπεδούχος ομάδα πρέπει να φροντίζει ώστε να υπάρχει ιατρική κάλυψη).
       3. Οι μπάλες των αγώνων είναι δωρεάν.
       4. Επιδιαιτησία σε όλους τους αγώνες υπό την εποπτεία του διεθνή επιδιαιτητή Καζάνη Γιώργου.
       5. Προβολή σε μέσα που ήδη προβάλλουν το πρωτάθλημα : ( COSMOTE TV - TENNIS NEWS - TENNIS 24 - ERT 3 - ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ - TV 100 ).
       6. Προβολή στο website ( www.tennisholdem.gr) της εταιρείας Tennis Hold’em, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί 60.000 προβολές και 5.000 μοναδικούς επισκέπτες.
       7. Μπλουζάκι (NICKAN) σε όλους τους συμμετέχοντες με τα διακριτικά της εταιρείας Tennis Hold'em. 
       8. Δικαίωμα συμμετοχής σε ένα διασκεδαστικό και συγχρόνως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με βάση παραπλήσια του εξωτερικού.
       9. Καταβολή του 25% του τζίρου κάθε αγωνιστικής ημέρας στα club που χρησιμοποιούν τις έδρες τους.
     10. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video θα αναρτώνται στο website της εταιρείας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

 • Το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ανά ομάδα, ανά αγωνιστική, ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ή εναλλακτικά σε 13 ευρώ ανά άτομο ανά μονό παιχνίδι,11 ευρώ ανά άτομο ανά διπλό παιχνίδι και 20 ευρώ ανά δύο παιχνίδια ανά αγωνιστική. Εάν υπάρχει οικονομική διαφορά στο τέλος της αγωνιστικής,τότε ο αρχηγός της ομάδας που προκάλεσε τη διαφορά,οφείλει να την καλύψει άμεσα.
 • Το ποσό αυτό πρέπει η κάθε ομάδα να το καταθέτει μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν από κάθε αγωνιστική, σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας TENNISHOLD’EM, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τη λήξη των δηλώσεων των ομάδων.
 • Εάν μία ομάδα δεν καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι και την ημέρα Παρασκευή πριν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, τότε δυστυχώς θα αποβάλλεται από την συγκεκριμένη αγωνιστική. Εάν αυτό συμβεί από την ίδια ομάδα για τρεις φορές κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, τότε η συγκεκριμένη ομάδα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
 • Eάν κάποια ομάδα επιθυμεί να προπληρώσει ολόκληρο το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της για όλο το πρωτάθλημα, είτε για τον Α΄ ή Β΄ γύρο του πρωταθλήματος, τότε θα έχει έκπτωση 10% στο ποσό αυτό.

 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΛΑ

 •  Με το πέρας του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες και συντελεστές του πρωταθλήματος και θα κληρωθούν πολλά και αξιόλογα δώρα,τα οποία θα ανακοινωθούν με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.
 • Μετά το πέρας και των τελικών αγώνων, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη δεξίωση,κατά τη διάρκεια της οποίας, θα απονεμηθούν τα κύπελλα και τα χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες ομάδες και θα κληρωθούν πάρα πολλά και αξιόλογα δώρα,τα οποία θα ανακοινωθούν με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.
 • Τα υπόλοιπα δώρα που θα κληρωθούν στις δύο δεξιώσεις της εταιρείας μας, θα ανακοινωθούν με την έναρξη του πρωταθλήματος.
 • Η πρωταθλήτρια ομάδα θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε μετρητά.
 • Η δεύτερη ομάδα θα κερδίσει αξιόλογα δώρα από τους χορηγούς μας.

 ΥΣ: Τα χρηματικά έπαθλα, καθώς και τα δώρα ενδέχεται να μεταβληθούν, εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.

 Διευθυντής αγώνων: Θεοδωρίδης Φανούριος.

 Επιδιαιτητές αγώνων: Καζάνης Γιώργος,Κατερίνα Τσουλφά.

 Επιτροπή αγώνων: Θεοδωρίδης Φανούριος, Καζάνης Γιώργος,Κατερίνα Τσουλφά

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση