tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

3rd Competitive Juniors Training Camp 2019 by Collective TS (pic)

E-mail Εκτύπωση

Collective Tennis School competition junior mikri
Το πρόγραμμα της Collective για το φετινό καλοκαίρι, ολοκληρώνεται για ακόμη μία φορά με τη διοργάνωση του «3rd Competitive Juniors Training Camp 2019 by Collective TS», το οποίο αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων της ακαδημίας στη σειρά Competitive Training Camps, ενώ παράλληλα αναφέρεται στην προετοιμασία Junior παικτών τόσο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού, όσο και για τη γενικότερη προπονητική τους υποστήριξη.

Από την Πέμπτη 25 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Asteras Tennis Club Thessaloniki (Όπισθεν Σχολής Πολέμου), σε 4 γήπεδα (2 χωμάτινα και 2 green set), η ομάδα της Collective στοχεύει στο να προσφέρει στους “juniors” που θα συμμετάσχουν, μια εξαιρετική τενιστική εμπειρία.

Προπονητικά προγράμματα, με τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των συμμετεχόντων, ολοκληρωτική προπόνηση όλων των παραμέτρων της απόδοσης (Τεχνική, Τακτική, Ψυχοδιανοητικές ικανότητες, εξειδικευμένη προπόνηση Φυσικής Κατάστασης εντός κι εκτός γηπέδου), ομαδικές προπονήσεις, ατομικές βελτιώσεις, θεωρητικές προπονήσεις τακτικής και βιντεοανάλυσης των συμμετεχόντων, τουρνουά μονών-διπλών, μαζί με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και κομμάτια ενημέρωσης για προπονητές που θέλουν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις του camp, αποτελούν τα συστατικά αυτής της ολοκληρωμένης διοργάνωσης.

Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και πιο συγκεκριμένα:

  • Γεννημένοι 2011-2010-2009 και αγωνίζονται στο πράσινο επίπεδο (πράσινο γήπεδο και μπάλα).
  • Γεννημένοι 2008-2007 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε4 επιπέδου.
  • Γεννημένοι 2006-2005 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου.
  • Γεννημένοι 2004-2002 και αγωνίστηκαν μέσα στη φετινή χρονιά τουλάχιστον σε πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε3 επιπέδου.

Οι ομάδες στις οποίες οι παίκτες θα προπονούνται θα αποτελούνται από 4 παίκτες το μέγιστο, θα διαμορφωθούν με βάση την ηλικία και το επίπεδο των παικτών, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται σε 2 κύκλους ημερησίως, πρωινό και απογευματινό.

Ο πρωινός και απογευματινός κύκλος περιλαμβάνει για κάθε κατηγορία:

1:30 ώρα προπόνηση το πρωί, 1:30 ώρα το απόγευμα για την κατηγορία U10 Πράσινου επιπέδου και 1:00 ειδική Φ.Κ. ημερησίως.

2:00 ώρες προπόνηση το πρωί και 2:00 ώρες το απόγευμα για τις κατηγορίες U12,U14 και U16 και U18 και 1:00 ειδική Φ.Κ. ημερησίως ημερησίως.

Σε γενικές γραμμές τα αντικείμενα που θα αναπτυχθούν είναι η προπόνηση τεχνικής (Technical), η προπόνηση Τακτικής (Tactical), σε συνδυασμό όλων των καταστάσεων παιχνιδιού και των τακτικών στόχων- η προπόνηση των Ψυχοδιανοητικών Ικανοτήτων (Mental Skills Training) μέσα στην προπονητική μονάδα τένις και η ειδική, για περίοδο αγώνων, φυσική κατάσταση (Fitness Training).

Υπεύθυνοι για την οργάνωση, τα προπονητικά προγράμματα και τη λειτουργία του Camp, έχουν οι υπεύθυνοι της Collective Κωνσταντίνος Βουρούκος και Γιώργος Κάκαλος καθώς και η υπόλοιπη προπονητική ομάδα που απαρτίζεται από τον Μάριο Αλεβιζόπουλο, Νίκο Ερμείδη, Κων/νο Κατσαλή και Ιωάννα Τσιφοτούδη.

Υπεύθυνη για το κομμάτι της Φυσικής Κατάστασης εκτός γηπέδου θα είναι η Χριστίνα Φαρμάκη, Fitness Coach της Collective TS,

Κόστος συμμετοχής για αθλητές: 185€

Δεκατιανό γεύμα κάθε μέρα
Αναμνηστικό μπλουζάκι
Δώρο απ’ τους χορηγούς του Camp

Κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το Camp: 70€.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους αθλητές θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, με αποστολή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , της αίτησης συμμετοχής και του αντιγράφου του καταθετηρίου της συμμετοχής στο λογαριασμό της Eurobank (IBAN) που αναγράφεται παρακάτω.

GR 480 260 366 0000 9302 0053 4021 (Δικαιούχος Collective Βουρούκος – Κάκαλος)

Το πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες στο email που θα αναφέρουν στη δήλωση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης από την προβλεπόμενη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τις όποιες αλλαγές και αν υπάρξουν.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στα τηλέφωνα:

6932487294 Κωνσταντίνος Βουρούκος

6973490054 Γιώργος Κάκαλος

Collective Tennis School competition junior

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση