tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Follow the Stars 2017! (Pics + Vids)

E-mail Εκτύπωση

aek tripolis follow the star ekdilwsh
Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης Follow The Stars 2017, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, το οποίο γέμισε ασφυκτικά, τόσο από τα μέλη όσο και τους φίλους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Επρόκειτο ουσιαστικά για την ετήσια μεγάλη γιορτή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην οποία ουσιαστικά βραβεύονταν όλοι οι αθλητές του συλλόγου και όχι μόνο που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά τόσο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους συλλόγου όσο και στα διάφορα ηλικιακά εσωτερικά τουρνουά του συλλόγου. Η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή το Follow the Stars 2017, το οποίο γίνεται για 12 συναπτά έτη για όλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και τους φίλους του αθλήματος.

Η φετινή χρονιά για το όμιλο αποτέλεσε το 27ο έτος λειτουργίας του τμήματος, το οποίο σημαδεύτηκε από μεγάλες επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας.

Για αυτό το λόγο στην εκδήλωση «Follow the Stars» τιμήθηκαν όλοι οι παίχτες της αγωνιστικής ομάδας για τις επιτυχίες τους, αλλά και οι νικητές/τριες, τόσο του 12ου εσωτερικού τουρνουά juniors, όσο και αυτοί της Master League 2017.

Κεντρικά τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση αποτέλεσαν η γυναικεία αγωνιστική ομάδα του Ομίλου ΑΕΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στη Β’ Εθνική, καθώς και η πρωταθλήτρια στίβου μεσαίων αποστάσεων Κατερίνα Μπερδούση για την προσφορά της στον Αρκαδικό αθλητισμό.

Παράλληλα τιμήθηκε μεταξύ άλλων και η Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης ως χορηγός επικοινωνίας της αγωνιστικής δράση του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μέσα από το πρόσωπο του Αντιπροέδρου της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρη Λουκά.

Το α’ μέρος της εκδήλωσης…

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το α’ μέρος της εκδήλωσης το οποίο παρουσίασε η παλιά αθλήτρια του Ομίλου κα Στέλλα Μαρκοπούλου. Ακολούθησε χαιρετισμός του εφόρου του τμήματος κ. Σωκράτη Κοσμίδη, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένα βίντεο από το 1ο Tripolis Sports Camp. Ακολούθησε η βράβευση δύο αθλητών του συλλόγου που την περασμένη χρονιά πέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα οι Αναστασία Αντωνίου και Κωνσταντίνος Δελής. Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Ομίλου κ. Γιώγος Παπαγεωργάκης ήταν και αυτός που βράβευσε τους δύο αθλητές. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του κ. Δημήτριου Χρυσού, Διευθυντή Καρδιολογικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την προσφορά στον καρδιολογικό έλεγχο της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου, για να ακολουθήσει ένας σύντομος χαιρετισμός του.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε διάφορες δράσεις του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ την περασμένη χρονιά, όπως ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού, το Μασκέ Πάρτυ που συνδιοργανώθηκε με το Χορευτικό Συγκρότημα της «Αρκαδιανής», ο καθαρισμός των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, η Καλοκαιρινή γιορτή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, η εκδήλωση του StreetTennisμε την συμμετοχή και παρουσία των μεγάλων πρωταθλητών Έλενας Δανιηλίδου και Γιώργο Λαζαρίδη, για να ακολουθήσει η προβολή και ενός σύντομου βίντεο από την διοργάνωση.

Ακολούθησαν επίσης η βράβευση του μεγάλου χορηγού του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης κ. κ. Βασιλείου και Νίκου Μπαντούνα από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου ΑΕΚ κ. Γιώργο Αναστόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.

Ακολούθησε η βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, αγωνιστικής ομάδας γυναικών του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης και οι αθλήτριες Βάσια Παπαηλίου, Μαρία Καραναγνώστη, Χρυσούλα Κανελλάκη και Αναστασία Αντωνίου, καθώς και οι προπονητές τους κα Γεωργία Χατζηγιάννη και κ. Γιώργο Παπαδόπουλο). Τη βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας γυναικών πραγματοποίησε ο εκτελεστικός γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταματάκος).

Το κυρίως μέρος της εκδήλωσης με βράβευση Μπερδούση…

Το κυρίως μέρος της εκδήλωσης ξεκίνησε με την εισαγωγή του Διευθυντή του Ομίλου Τένις ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργου Παπαδόπουλου ο οποίος παρουσίασε και τη συνέχεια της εκδήλωσης, για να ακολουθήσει η βράβευση της Τριπολίτισσας πρωταθλήτριας Στίβου Μεσαίων Αποστάσεων Κατερίνας Μπερδούση για την προσφορά της στον Αρκαδικό αθλητισμό. Μια βράβευση που πραγματοποίησε ο έφορος του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ κ. Σωκράτης Κοσμίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στην ίδια, για να ακολουθήσει και ένας σύντομος χαιρετισμός της.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών των παιδικών σταθμών «Η Ζωοδόχος Πηγή» της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας και «Μελί Μελό», τα οποία συμμετείχαν στα αντίστοιχα εσωτερικά τουρνουά του ομίλου. Ακολούθησε η βράβευση του μέλους του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Ιωάννη Νίκου από τον προπονητή του Ομίλου ΑΕΚ κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για την πολυετή προσφορά στην ενότητα της ΑΕΚ Τρίπολης, στο σύλλογο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακολούθησε χαιρετισμός του κ. Νίκου ο οποίος ευχαρίστησε ξεχωριστά για κάθε τμήμα τους εφόρους, τους προπονητές και τους αθλητές για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Στη συνέχεια ακολούθησε βράβευση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Θεόδωρου Καραλή ο οποίος λόγω της παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Δήμου Τρίπολης στις εκδηλώσεις Μνήμης Εξόδου του Μεσολογγίου, απουσίαζε από την εκδήλωση. Το βραβείο παρέλαβε ο έφορος του Ομίλου κ. Κοσμίδης ο οποίος ανέγνωσε το Χαιρετισμό του κ. Καραλή. Ακολούθησε βράβευση του Χρυσού Χορηγού του Ομίλου για το 2017 «Everest Τρίπολης» μέσω του Προέδρου του κ. Γιώργου Καναβού από τον Αντιπρόεδρου του Ομίλου ΑΕΚ κ. Γιώργο Αναστόπουλο.

Η βράβευση της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης…

Ακολούθησε και η βράβευση της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης ως χορηγού επικοινωνίας της αγωνιστικής δράσης του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης. Η Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης τιμήθηκε στο πρόσωπο του Αντιπροέδρου της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρη Λουκά, από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου ΑΕΚ κ. Γιώργο Αναστόπουλο. Με τη σειρά του ο κ. Λουκάς απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό για την τιμητική διάκριση του Δημοτικού ραδιοφώνου και για την τιμή που του γίνεται από ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι βραβεύσεις των αθλητών του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης…

Ακολούθησαν στο φινάλε της εκδήλωσης οι βραβεύσεις όλων των αθλητών του Ομίλου που διακρίθηκαν. Αναλυτικότερα διακρίθηκαν οι ενήλικοι αθλητές του Ομίλου, Θύμιος Μανιάτης και Δανιήλ Ζωγραφάκης από τους κ.κ. Ιωάννη Νίκου και Νίκο Μπαντούνα. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των juniorαθλητών του συλλόγου από τους κ.κ. Ιωάννη Κατσίρη, Σωτήρη Παπαδημητρίου, Δημήτρη Λουκά, Δημήτρη Βόσνο, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και Κατερίνα Μπερδούση.

Βραβεύθηκαν επίσης οι αθλητές Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και Βάσια Παπαηλίου από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι πρώτοι αθλητές του league-tour, Άννα Προδρόμου και Κωνσταντίνος Δελής. Οι αθλητές του εσωτερικού τουρνουά κόκκινου επιπέδου από τον κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, οι αθλητές του εσωτερικού τουρνουά πορτοκαλί επιπέδου από τον κ. Στάθη Φωτόπουλο και οι βραβεύσεις αθλητών του εσωτερικού τουρνουά πράσινου επιπέδου από τον κ. Θεόδωρο Παναγιωτόπουλο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του εσωτερικού τουρνουά 12-14 ετών σε αγόρια και κορίτσια από τον κ. Χρήστο Μανώλη. Οι βραβεύσεις αθλητών 14-16 ετών σε αγόρια και κορίτσια από κ. Νίκο Μπαντούνα. Οι αθλητές του εσωτερικού τουρνουά της αγωνιστικής ομάδας από τον κ. Νίκο Μπαντούνα, αλλά και οι αθλητές του εσωτερικό τουρνουά του masterleague από τον κ. Σωκράτη Κοσμίδη.

Για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ!

 

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση