tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Τουρνουά Βετεράνων Ανδρών - Γυναικών - Προκηρυξη

E-mail Εκτύπωση

Svae 1
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαλκίδας σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 19 ως 25 Μαΐου 2017. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade3). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» (οδός Παπανικολάου, Λιανή Άμμος) και σε 5 γήπεδα greenset, σε πολλές κατηγορίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απλό Ανδρών: 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+
Απλό Γυναικών: 40+, 45+, 50+, 55+, 60+,
Διπλό Ανδρών: 35+, 45+, 55+, 65+
Διπλό Γυναικών:30+, 40+, 50+, 60+
Διπλό Μικτό: Α35+ Γ30+, Α45+ Γ40+, Α55+ Γ50+, Α65+ Γ60+

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Παρασκευή 19 Μαΐου και οι αγώνες θα λήξουν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 16:00 και Σάββατο-Κυριακή από τις 15:00.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λήξη δηλώσεων για μονά, διπλά και μικτά: Κυριακή 14 Μαΐου στις 20:00΄μμ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο τηλ.22210-84757 καθημερινές από 17.00΄- 20.00΄.

Στις δηλώσεις πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο Α.Μ. ΣΒΑΕ αν υπάρχει και οι επιθυμητές κατηγορίες.

Η acceptancelist θα αναρτηθεί στο site του ΣΒΑΕ www.svae.gr την Δευτέρα 15 Μαΐου για έλεγχο από τους συμμετέχοντες. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές έως Τρίτη 16 Μαΐου 20:00.

Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών - μικτών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.

Ο κάθε αθλητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παραπάνω από μία κατηγορία του τουρνουά, με τους εξής όμως περιορισμούς.

  •  Μπορεί να επιλέξει μία μόνο κατηγορία μονού
  •  Αν διαλέξει 2 κατηγορίες, αυτές πρέπει να είναι κάποιος από τους εξής συνδυασμούς: Μονό-Διπλό, Μονό-Μικτό ή Διπλό-Μικτό
  •  Η επιλογή 3 κατηγοριών θα είναι υποχρεωτικά Μονό-Διπλό-Μικτό

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22210-84757 με τη κα Σπυράκη Αργυρούλα από 17:00 ως 20:00.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των ταμπλό θα γίνουν ηλεκτρονικά από τον επιδιαιτητή με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Τετάρτη 17 Μαΐου στις 18:00΄μμ.

Διαβάστε επίσης και το μήνυμα που στέλνει η πρόεδρος του Σ.Β.Α.Ε Ελπίδα Σκούφαλου:

"Φίλες και φίλοι
O ΣΒΑΕ προσπαθεί να ταξιδέψει την κουλτούρα του τενις πέρα απο τα όρια της Αθήνας, όπου γίνονται τα περισσότερα τουρνουά και να κάνει το παιγνίδι πιο συναρπαστικό.Πράγμα όχι πάντα εύκολο, γιατί η καλή οργάνωση, η εντιμότητα και η γενναιοδωρία απο μέρους των διοργανωτών δεν είναι πάντα δεδομένη. Στη Χαλκίδα όμως τα πράγματα είναι δεδομένα! Ο πρόεδρος του ομίλου Γρηγόρης Δάσκος και οι εκλεκτοί του συνεργάτες προσπαθούν τα μέγιστα. Αντιμετωπίζουν το τουρνουά σαν μια γιορτή, μια ευκαιρία να αναδείξουν την πόλη τους και τις ομορφιές της.

Στην κυριολεξία δεν έχουν τσιγκουνευτεί ποτέ ούτε μια σαρδέλα! Γιατί πρέπει να γνωρίζετε οτι οι Χαλκιδαίοι εκτός απο τενίστες είναι και party animals !Τα πάρτυ τους αχτύπητα - με την αμέριστη βέβαια βοήθεια της τράτας. Χαριτολογούμε αλλα σοβαρολογούμε. Ζεστή ατμόσφαιρα, υπέροχη φιλοξενία, σωστή οργάνωση, αγώνες με θαλασσινή αύρα και παίχτες απο Χαλκίδα, Θήβα, Λειβαδιά ! Το φεγγάρι στα ντουζένια του . Λήξη συμμετοχών την Κυριακή 14 Μαίου. Ελάτε στα "τρελά νερά" Δεν θα το μετανιώσετε... Για τους πραγματιστές πρέπει να πούμε οτι η Χαλκίδα είναι μια καλή ευκαιρία για να χτίσουν βαθμολογία... Σπεύσατε!"

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη παντώντας ΕΔΩ!

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση