tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

6ο Περιφερειακό τουρνουά τένις Ο.Α Λαγκαδά

E-mail Εκτύπωση

6o periferiako tournoua 1
Ο Ο.Α.Λαγκαδά δημιουργεί παράδοση εξαιρετικών διοργανώσεων στο τένις. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 8 και 9 Οκτωβρίου εδωσε την δυνατότητα σε παιδιά από την Μακεδονία να αγωνιστούν σε ένα ανανεωμένο τενιστικό περιβάλλον (εχει γίνει ανακαίνιση των γηπέδων τένις και του περιβάλοντα χώρου με την βοήθεια του Δήμου Λαγκαδά). 

Στο 6ο περιφερειακό τουρνουά συμμετείχαν 120 παιδιά κατηγορίας Red, Orange, Green ) και αγωνιστικά κατω των 10, 12 και 14 και ανω . Συμμετείχαν αθλητές από τους ομίλους , Ο.Α.ΛΑΓΚΑΔΑ, ΣΑΣ.ΣΕΡΡΩΝ,Ο.Α.ΚΙΛΚΙΣ,ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, Γ.Σ.ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ,ΔΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, CHAMPION TENNIS CLUB STAUROUPOLIS, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ ΡΕΤΖΙΚΙ, Ο.Α.ΔΡΑΜΑΣ. οι αγώνες διεξήχθησαν με το σύστημα (Robin Round) και πρόσφεραν σημαντικές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες και του ς συνοδούς τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ηταν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MINI (Red)

Αγόρια: 1ο ΜΙΧΑΗΛ, 2ο ΠΑΡΟΥΤΗΣ,3ο ΦΑΝΟΥΛΗΣ,ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,4ο ΚΑΛΑΠΑΞΙΔΗΣ,ΜΑΖΑΝΑΚΗΣ,ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, 5 ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ, ΜΑΡΙΟΣ,ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΠΙΛΙΑΦΗΣ,ΤΣΟΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ

Κορίτσια: ΜΙΝΙ. 1 η ΙΩΑΝΝΟΥ,2 η ΠΑΡΟΥΤΗ, 3η ΚΑΛΑΙΤΣΙΔΟΥ,4 η ΝΤΟΛΙΔΟΥ,5 η ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΤΙΝΑΠΟΓΙΑ,ΠΑΣΒΑΝΤΟΓΛΟΥ, ΓΚΑΝΤΖΙΔΟΥ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ,6η ΚΥΔΩΝΑΚΗ,ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΑΧΤΙΑΝΗ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORAΝGE

Αγόρια: 1ος ΠΑΡΑΣΧΟΥ, 2 ο ΚΑΠΙΑΣ, 3ο ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ, 4 ο ΠΑΣΙΑΛΗΣ, 5 ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, 6 ο ΤΟΛΗΣ, 7 ο ΑΣΤΑΡΤΖΗΣ

Κορίτσια: 1η ΜΑΤΗ, 2η ΚΑΡΑΤΖΑ, 3η ΚΑΠΙΑ,4 η ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ, 5 η ΚΑΤΣΑΒΑΡΗ, 6η ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΟΥ, 7η Τολη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Αγόρια: 1ος Αλαμανιώτης Μαν, 2ος Χατζηνάσιος 3ος Τολης, 4ο Κανίδης , 5ος Αναστασιάδης

Κορίτσια: 1η Μαρμαρίδου Αραβέλα (Ιφιτος), 2η Γραμματοπούλου (ΣΑΣ Σερρων), 3η Πολυχρώνη, 4η Ιωαννίδου (Ο.Α.Λαγκαδα), Μπουρνουξούζη Αναστ (champion stauroupolis), Τάτση, Καραπιλιαφη, Βενέτη, Βροχάρη, Τσιάρτα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Κορίτσια: 1η Αντωνιάδου, 2η Αγγελίδου,3η Αρχοντοπούλου, 4η Μαυρωμάτη, Δελησσάβα, 5η θεολόγου, 5η Λεόνωφ, Τσεροπούλου, Σλιουπκίδου,Παπαδοπουλου,Πολυζωπούλου,Χανιώτη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 ΚΑΙ ΑΝΩ

Αγόρια: 1ο Καραπέτωβ, Γκιοργκι, 2 ο Κούκος Αναστα. Ο.Α.ΛΑΓΚΑ, 3ο Τολης, Θεοδ. Ο.Α.ΛΑΓΚΑ. 4 ο Τσεμπέρης, 5 ο Παράσογλου, Μοσχίδης, Κων/νίδης, Στράντζαλης, Μαυρίδης Αγγελος

Κορίτσια:1 η Γκράτζιου, ΣΑΣ.Σερρών, 2η Πλούγαρη Εφη, champ. Stauroupo, 3 η Αδαμίδου, Κ, 4 η Αδαμίδου, Α, 5η Εμανουηλίδου, Γεωργιάδου, Μούνταλου, Βογιατζή, Μαυρουδή

Στο 6ο Περιφερειακό τουρνουά τένις του Ο.Α.ΛΑΓΚΑΔΑ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά Κος Καραγιάνης και ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Κουτλιάνος Νίκος. Στην εκδήλωση συνόδευε και παρευρέθη ο Γραμματόπουλος Αρης (εκλεγμένο μέλος της ΕΦΟΑ , στην εθνική επιτροπή, ο οποίος εδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές . Αυτό που δείχνουν οργανωτικά οι άνθρωποι και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά με συντονιστή το ν Τζίμκα Γιώργο σε επίπεδου εθελοντισμού και προσφοράς , ειχε γίνει μόνο στην διάρκεια των Ολμπιακών αγώνων του 2004. Συγκεκριμένα οι αθλητές που συμμετείχαν με την εγγραφή τους στο τουρνουά , επαιρναν από τους διοργανωτές (νερό, κρουασάν κι μπρελόκ με ρακέτα και μπάλα του τένις).

Στο τέλος κάθε κατηγορίας συμμετείχαν ολοι σε κλήρωση με πλούσια δώρα (ρακέτες τένις, βιβλία κ.α). Το πλέον χαρακτηριστικό της ολης εκδήλωσης ηταν η ερώτηση ενός εκ των παιδιών που συμμετείχαν μαζί με τον συνοδό του, ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΓΚΑΔΑ. Ο Δήμαρχος κος Καραγιάννης εξήρε το εργο του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση