tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Α.Ε.Κ.Τρίπολης (pics & vid)

E-mail Εκτύπωση

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Α.Ε.Κ.Τρίπολης (pics & vid)

Μία μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ήταν μια γιορτή που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων όλων των παραβρισκόμενων, αφιερωμένη στα παιδιά - τους αθλητές, καθώς οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου είχε φροντίσει να γεμίσει την βραδιά με ευχάριστες νότες όχι μόνο βραβεύοντας τους καλύτερους αλλά αποδεικνύοντας ότι το τένις δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι μέσα στα στενά όρια ενός γηπέδου τένις.

Πάνω από τετρακόσια άτομα βρέθηκαν στο κέντρο Μέλαθρον γεμίζοντας και τις δύο αίθουσές του, με σκοπό να τιμήσουν με την παρουσία τους τον όμιλο και τους αθλητές του καθώς η διοίκηση βράβευσε όλους εκείνους που πρώτευσαν την περσινή χρονιά δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο τις 73 πρωτιές του πιο επιτυχημένου συλλόγου στην Ένωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γερμανός,, oτέως Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέτζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελ/σου κ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιαννακόπουλος, Ντάνος και Ρουμελιώτης ο Εκτελεστικός Γραμμ. της Περιφέρειας Πελ/σου κ. Σταματάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κάρλος, και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κοσκινάς, Τσαμούλος και Τζιούμης.

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Νίκου αφού χαιρέτισε την εκδήλωση αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του συλλόγου στον αθλητισμό καθώς και στις μηδενικές οφειλές του συλλόγου και ειδικότερα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ως προς τον Δήμο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέτζος, και ο Αντιπερειφεριάρχης κ. Γιαννακούρας οι οποίοι χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις επιτυχίες του ομίλου της ΑΕΚ, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη. Τον λόγο ύστερα έλαβε ο Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, ο οποίος υποσχέθηκε σύντομα καλύτερες αθλητικές - τενιστικές εγκαταστάσεις μέσω των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τέλος τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελ/σου κ. Παπαγεωργάκης, που τόνισε την σπουδαιότητα του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης στην αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία του στην Ένωση, καθώς και ευχήθηκε οι υποσχέσεις της τωρινής και της μετέπειτα Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των αθλητικών τενιστικών εγκαταστάσεων να γίνουν επιτέλους πράξη.

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης κα. Φαίη Πετράκη και κ. Χάρης Μονάντερος καθώς και το ΔΣ του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης κατά την παρουσίαση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου παρουσίασαν ένα βίντεο αφιέρωμα στην ΑΕΚ για την χρονιά 2013 και σε συνεργασία με την προπονήτρια του συλλόγου κα. Γιωννά Αγγελική ένα υπέροχο μικρό θεατρικό από τους λιλιπούτειους παίχτες της ομάδας. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υπ. του προπονητικού team κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε ένα μικρό αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς, αναφέροντας τις επιτυχίες του συλλόγου και ύστερα τον λόγο έλαβαν οι προπονητές κ. Ψυχογιός και κα. Γιωννά, που ήταν υπεύθυνοι για την παρουσίαση και την βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά. Το τελετουργικό της βραδιάς έκλεισε με ένα σύντομο χαιρετισμό από το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιαννακόπουλο που ευχαρίστησε τον Δήμο και το Νομικό πρόσωπο για την φετινή συνεργασία του. Μικρά αναμνηστικά δωράκια μοιράστηκαν σε όλους τους αθλητές, προσφορά του ομίλου, καθώς και πολλά δώρα τα οποία κληρώθηκαν και ήταν προσφορά των χορηγών της βραδιάς.

Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης κ. Νασιάκο Λεωνίδα για την πολύτιμη προσφορά του στο να έρθει εις πέρας αυτή η μεγάλη γιορτή των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο φωτορεπορτάζ και στο βίντεο που ακολουθούν.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση