tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Σεμινάριο Α' Βοηθειών στη Θεσσαλονίκη

E-mail Εκτύπωση

10nisAdviceAcademy
Οι ανανεωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της νέας ακαδημίας τένις της Θεσσαλονίκης “10nis Advice Academy” δίνουν το δυναμικό παρόν για τους λάτρεις του τένις της πόλης.

Η νεοσύστατη αθλητική ακαδημία δραστηριοποιείται ενεργά και αποτελεσματικά στην εκμάθηση τένις, ανταποκρινόμενη σε κάθε κατηγορία και επίπεδο του ενδιαφερομένου και σύμφωνα με τα πρότυπα της I.T.F (International Tennis Federation), προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα.

Υπό την καθοδήγηση των δύο έμπειρων προπονητών, Σιπητάνου Βασίλειου και Δραγούμη Παύλου, σκοπός της ακαδημίας είναι η ανάπτυξη και η διάδοση του αθλήματος μέσα από αθλητικά τμήματα με κυρίαρχο στόχο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων, καθώς και τμήματα για την απασχόληση και ψυχαγωγία των παιδιών και των ενηλίκων.

Οι σχολές εκμάθησης φιλοξενούνται σε δύο φωτιζόμενα γήπεδα επαγγελματικού επιπέδου “Har– Tru Green Clay” στην περιοχή της Θέρμης, στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Nikopolis”.

H “10nisAdviceAcademy μέσα στα πλαίσια των ευρύτερων δραστηριοτήτων της, διοργανώνει, σε συνεργασία με το ΕΚΥΖ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής), Πιστοποιημένο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00π.μ-18.00,

Tο Ε.Κ.Υ.Ζ. (Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής), ως κέντρο εκπαίδευσης της EMP MEDIC First Aid με αριθμό αναγνώρισης 206EU/G, διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στο ενεργητικό τους, που αναλαμβάνουν την πιστοποίηση ατόμων ή ομάδων ανάλογα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Οι εκπαιδευτές του Κέντρου είναι κάτοχοι πιστοποιήσεων από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Οργανισμό EMP MEDIC First Aid και έχουν συμμετοχή, ως εθελοντές, σε πολλές αποστολές Έρευνας & Διάσωσης, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Τα προγράμματα της EMP  διδάσκονται σε περισσότερες από 90 χώρες.

Έχουν  την  έγκριση  του  Παγκόσμιου  Οργανισμού  Ασφάλειας και Υγείας, έγκριση  από  το  H.S.E.(Health and Safety Executive), έγκριση  από  την  Ε.Ε. και είναι σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού  Συμβουλίου  Αναζωογόνησης(ERC  Guidelines).

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για τη ζωή μας είναι η ύπαρξη ενός ατόμου με γνώσεις στις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού. Η ασθένεια ή το ατύχημα μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Τότε ακριβώς είναι που χρειάζεται η γνώση , ώστε με τους κατάλληλους χειρισμούς να μπορούμε να δώσουμε ποιοτική φροντίδα στο θύμα μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν οι επαγγελματίες διασώστες (ΕΚΑΒ). Η EMP (Emergency Medical Planning) είναι ένας Παγκόσμιος Αναγνωρισμένος Οργανισμός που σκοπό έχει την εκπαίδευση ατόμων στη σωστή και ασφαλή παροχή Πρώτων Βοηθειών. Αυτή τη στιγμή τα εκπαιδευτικά προγράμματά της διδάσκονται σε περισσότερες από 90 χώρες και σε 14 διαφορετικές γλώσσες.

Η καθημερινή ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους, που απειλούν την ασφάλεια μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή η ύπαρξη ενός ατόμου γύρω μας με γνώσεις στις Πρώτες Βοήθειες σε περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού. Ατύχημα μπορεί  να συμβεί οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε. Πολύ σημαντικό είναι ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος αφού δεν υπάρχουν άτομα εκπαιδευμένα την στιγμή που χρειάζονται. Σε ποσοστό 71,7% του συνόλου των ατυχημάτων, οι πρώτες βοήθειες παρέχονται στο νοσοκομείο και όχι στο σημείο του συμβάντος, λόγω έλλειψης εκπαιδευμένων ατόμων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η συνειδητοποίηση από όλους της σπουδαιότητας της γνώσης των Πρώτων Βοηθειών και η προσφορά γνώσης αντιμετώπισης ενός επείγοντος περιστατικού.

Μέσω των Κύκλων Προγραμμάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται τα άτομα, έτσι ώστε με σωστούς χειρισμούς να μπορούν να διατηρήσουν κάποιον στην ζωή μέχρι να φτάσουν οι επαγγελματίες διασώστες του ΕΚΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες στο: 2310 421551

10nis-afissaA4

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση