tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Συνέχεια εγγραφών στο N ’ JOY UNI - Tennis για 2 μέρες ακόμα!

E-mail Εκτύπωση

dt site 7-6-2013

Mόνο 2 μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση των του N’JOY UNI-Tennis, και όσοι ακόμα δεν έχετ εγγραφεί ...μην χάσετε αυτήν την εμπειρία. Πρόκειται για μία διοργάνωση με ξεχωριστή δική της φιλοσοφία και με απίστευτο ενδιαφέρον για όλες τις κατηγορίες παιχτών: από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, και από αδιαβάθμητους μέχρι κάποια από τα κορυφαία ελληνικά ονόματα.

Και φυσικά σε όλες τις γνωστές κατηγορίες: Μονό ανδρών, Μονό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών και διπλό μεικτό.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12/6, διαρκεί 18 ημέρες αλλά μόνο μέχρι την Κυριακή 9 Ιουνίου διαρκούν οι εγγραφές. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές ή σπουδαστές ως προπτυχιακοί, είτε μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί, είτε σπουδαστές σε σεμινάρια σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και Κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών κτλ. Ως έχοντες την συγκεκριμένη ιδιότητα λογίζονται και όσοι έχουν αποφοιτήσει κατά τα δύο τελευταία ακαδημαϊκά έτη.

Το τουρνουά διεξάγεται σε διάφορες εγκαταστάσεις (στο Αττικό Άλσος (Τουρκοβούνια), Χαϊδάρι, Καλλιθέα και Ρέντη) ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται οι φοιτητές που διαμένουν τόσο προς τα βόρεια όσο και προς τα νότια. Πληροφορίες και δηλώσεις στο 2109515730 και 6936030100.

Επίσης πλούσιο υλικό αλλά και αναλυτικά τους όρους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στοwww.unileague.gr . Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και με δεδομένες τις σχολικές υποχρεώσεις των φοιτητών αυτήν την περίοδο, η γραμματεία βρίσκεται σε συνεχή συνεννοήση με τους παίχτες ώστε να βολεύονται πλήρως στο πρόγραμμά τους, ακόμα κι αν αυτό είναι ιδιαίτερα φορτωμένο!

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι το N’JOY της ΦΑΓΕ, το νούμερο ένα σοκολατούχο γάλα που τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την φετινή σεζόν, στέκεται στο πλευρό των φοιτητών μέσα από όλες τις διοργανώσεις του N’JOY Unileague που αριθμούν αρκετές χιλιάδες συμμετέχοντες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις. Βασικός χορηγός παραμένει και πάλι η FILA που αποδεικνύει σταθερά γιατί είναι η no 1 εταιρία στα τεννιστικά ρούχα ενώ και τα φτερά του RED BULL είναι έτοιμα για …απογείωση!

Το ekdromi.gr είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης και ένας από τους κεντρικούς δωροθέτες για τους νικητές. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουριστικό deal site το οποίο άλλωστε προτείνει κάποια από τα υπέροχα καταλύμματα του όπως για παράδειγμα στο Ναύπλιο το καταπληκτικό www.amfitriti-pension.gr ή αν θέλετε και λίγο πιο μακρυά... φύγαμε για Κέρκυρα στο μοναδικόwww.ekdromi.gr/deals/paloma-kerkura!

Ειδική αναφορά αξίζει να κάνουμε στη Mantis που με την εξαιρετική της τεχνολογία παρέχει εκπληκτική μπάλα για το τουρνουά για 2 η συνεχόμενη σεζόν.

Σπουδαία είναι γενικώς τα δώρα την φετινή σεζόν για τους διακριθέντες με το διαμονές από τοekdromi.gr σε επιλεγμένα ελληνικά καταλύμματα, με δωροεπιταγές της FILA αλλά και ψηφιακές μηχανές από τη Nikon, πέραν των υποτροφιών του Ομίλου Ξυνή που παραμένει εκ των σημαντικότερων χορηγών και με την δωροθεσία του Ομίλου Peoplecert (για τις εξετάσεις ECDL και City & Guilds).

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι φυσικά το tennisnews.gr !

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση