tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση
 

Ολοταχώς για τίτλο ο Μάρκος

E-mail Εκτύπωση


Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Μάρκος Παγδατής στο PBZ Zagreb Indoors, ξεπερνώντας σχετικά εύκολα το εμπόδιο του υπερασπιστή του τίτλου και γηπεδούχου Ivan Dodig, με 6-4, 7-5. Ο Κύπριος πρωταθλητής παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος σε κάθε παιχνίδι του στην Κροατία και βρίσκεται πλέον δύο νίκες μακριά από τον πρώτο του τίτλο στο 2012. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Lukas Lacko, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ακόμα μια νίκη στα δύο σετ και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πήρε ο Παγδατής στο Ζάγκρεμπ, αυτή τη φορά απέναντι στον περσινό πρωταθλητή του PBZ Zagreb Indoors, Ivan Dodig. Ο 26χρονος Κύπριος, Νο6 του ταμπλό, νίκησε τον Κροάτη σε 100 λεπτά και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που καταφέρνει για δέυτερη φορά φέτος, αφού είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και στο Σίδνεϊ.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Lukas Lacko, που προέρχεται από την εξαιρετική του πορεία στο Australian Open (ηττήθηκε από τον Nadal στον 3ο γύρο ξεκινώντας από τα προκριματικά). Ο 24χρονος Σλοβάκος, επικράτησε με 6-4, 6-4 του Ολλανδού Robin Haase, μετά από μόλις 70 λεπτά αγώνα.

Στον άλλον ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωποι οι Michael Berrer και Mikhail Youzhny. Ο 31χρονος Γερμανός, νίκησε δύσκολα και με ανατροπή τον πρώην Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης Jurgen Melzer, ενώ ο Youzhny πέρασε και το εμπόδιο του πανύψηλου Ivo Karlovic, πετώντας έξω τον Κροάτη στο παιχνίδι της ημέρας με 7-6 (10), 3-6, 7-6 (6).

 

tennisnews image gallery

Διαφήμιση