
Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ισπανό Oscar SABATE-BRETOS Νο 614 στον κόσμο, ο Πάρις Γεμουχίδης. Ο λόγος για την προσπάθεια πρόκρισής του στον ημιτελικό του Future Tennis Wels 2011 που γίνεται στην πόλη Wels στην Αυστρία.
Ο Πάρις προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στο τουρνουά που γίνεται στο tennis club UTC Wels. Το παιχνίδι είχε πολλές διακυμάνσεις και συγκινήσεις.
Το πρώτο σετ ήρθε στα χέρια του Ισπανού με 6-1 και ο κόσμος στις κερκίδες περίμενε ένα γρήγορο τέλος του παιχνιδιού. Αλλά ο Πάρις είχε άλλη άποψη και με εκπληκτική απόδοση πήρε την ισοφάριση με 7-5 στο δεύτερο σετ.
Το παιχνίδι πραγματικά άναψε την κερκίδα και στο τρίτο σετ ξεσήκωσε τους λάτρεις του τένις που βρέθηκαν στον αγώνα. Σε ένα οριακό παιχνίδι ο Ισπανός πήρε τελικά το 3ο σετ με 6-4 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο






