Διαφήμιση
Εγκαταλείπω την καριέρα μου...
Από Άννα Γερασίμου
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 12:59
Εκτύπωση E-mail

"Είναι πιθανό κάποιοι από τους φίλους του tennisnews αλλά και του ευρύτερου τενιστικού χώρου να πρόσεξαν την απουσία μου από τους επίσημους αγώνες. Θα ήθελα να κάνω γνωστή, μέσω του blog την απόφασή μου να εγκαταλείψω την καριέρα μου. Για κάποιο διάστημα είχα μεγάλες αμφιβολίες αλλά έβλεπα πως αυτή η ζωή δε με κάνει πια χαρούμενη. Το τένις θα είναι πάντα στη ζωή μου αλλά πλέον δε βρίσκω αρκετά κίνητρα για να συμμετέχω σ ΄ένα φουλ πρόγραμμα αγώνων. Αυτό που χρειάζομαι τώρα ,τουλάχιστον για ένα διάστημα, είναι να μείνω στο σπίτι μου, να ξαναβρώ αγαπημένα πρόσωπα και να βάλω τη ζωή μου σε πιο ήπιους ρυθμούς. Επίσης αυτό που πάντα υπήρχε στο μυαλό μου ήταν να τελειώσω τις σπουδές μου στην Παιδαγωγική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους χορηγούς που με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, την ΕΦΟΑ που κάλυπτε μεγάλο μέρος των εξόδων μου και κυρίως τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών που μου έδωσε τη μεγαλύτερη βοήθεια τόσο υλική όσο και ψυχολογική. Επίσης όλους αυτούς που έβαλαν ένα λιθαράκι για να βελτιώσουν την αγωνιστική μου κατάσταση.
Θα μείνω στο χώρο του τένις. Για φέτος θα παίξω στα διεθνή της Ελλάδας που είναι προγραμματισμένα για το Σεπτέμβριο και σ΄αυτά που θα εκπροσωπήσω τον ΟΑΑ.

Ευχαριστώ όλους εσάς που με υποστηρίζετε
Άννα"