'Τα πρόστυχα τα Roland Garros εσώρουχά σου' Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 01:47

Δεν πρόκειται για νέο τραγούδι του Νίκου Καρβέλα, αλλά για νέα σειρά εσωρούχων! Μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες και συγκεκριμένα το tennis fashion σας έχουμε μέχρι τώρα προτείνει, ρακέτες, ρούχα (ανδρών, γυναικών), παπούσια και ότι έχει να κάνει με τενιστικό εξοπλισμό. Η τενιστική μόδα φαίνεται όμως πως δεν έχει όρια και επεκτείνεται ακόμη και στα εσώρουχα για τένις…

Συγκεκριμένα η Eminence, γνωστή εταιρία στο χώρο των ανδρικών και γυναικείων εσωρούχων ήρθε σε συμφωνία με την Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο να δημιουργήσει μια σειρά από εσώρουχα αποκλειστικά για το Roland Garros, η οποία είναι διαθέσιμη από το επίσημο online store του φημισμένου γαλλικού Grand Slam που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Παρίσι.

Τα ειδικά για σπορ αυτά εσώρουχα διατίθενται σε δύο χρώματα, άσπρο και σκούρο γκρι και είναι κατασκευασμένα από ένα μίγμα 50-50 βαμβάκι και COOLMAX Polyester, το οποίο είναι σχεδιασμένο να κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα και το polyester αυτό όταν αναμειγνύεται με το ύφασμα βοηθάει ώστε το εσώρουχο να 'αναπνέει' καλύτερα.

Τα εσώρουχα, από τα οποία μπορείτε να δείτε φωτογραφίες παρακάτω μπορείτε να προμηθευτείτε από τα εξής links:

ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ